Vsebina predavanj in izobraževanj na malih odrih

(Predavanja se še dodajajo)

  • SODOBNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Na predstavitvi vam bomo pokazali tretmaje, ki jih stranke iščejo – najbolj napredne tehnike in naprave za odstranjevanje dlak, ki omogočajo prijetne tretmaje in trajne rezultate.
Spoznali boste našo najbolj prodajano napravo za odstranjevanje dlak – eLite ANA SHR IPL+RF, ki je v trendu je tudi v letu 2023, saj omogoča neboleče trajno odstranjevanje dlak in vrsto dodatnih tretmajev (odpravljanje aken, pomlajevanje…). Poleg učinkovitih tretmajev so stranke navdušene tudi nad izčrpnim izobraževanjem, ki ga dobijo ob nakupu naprave.
Predstavili vam bomo tudi tehniko odstranjevanja dlak s sladkorno pasto in z voski. Vse naprave in ostale izdelke boste na sejmu lahko tudi kupili.
Posvetili se bomo tudi najbolj žgočemu vprašanju trenutno – kaj izbrati – diodni laser ali IPL napravo.
Pridite na predstavitev in se na lastne oči prepričajte, kako enostavna je lahko izvedba sodobnih tehnik odstranjevanja dlak, ki jih salonom nudimo v podjetju ART-PE d.o.o. Pogovorili pa se bomo tudi o možnostih obročnega plačila ali najema in o drugih vprašanjih.

PREDAVATELJ: Tamara Trstenjak, kozm., vodja izobraževanj


__________________________________________________________________________

  • OBLIKOVANJE TELESA S SODOBNIMI TEHNOLOGIJAMI

Na izobraževanje vabljeni vsi, ki bi želeli v salonu ponuditi tretmaje za oblikovanje telesa, ki navdušujejo stranke s takojšnjimi rezultati.  Predstavili vam bomo zmagovalce v hitrem oblikovanju postave:

TeslaART+ je naprava, ki naravnost šokira s svojimi zmožnostmi! Kaj pravite na to – 30 minut tretmaja s TeslaART+ je enako kot če bi naredili 20.000 trebušnjakov ali kot če bi 5,5 h ur telovadili!? Tako intenzivnega delovanja mišic se ne da doseči z običajno vadbo! Mišični stimulator za oblikovanje telesa TeslaART+ s pomočjo elektrostimulacije posnema vadbo in vam na hiter način pomaga oblikovati telo – hkrati odstranjuje maščobne obloge in pomaga graditi mišično maso.

ShapeART 2 je klasik v naši ponudbi in je obvezen del ponudbe marsikaterega salona v Sloveniji in na Hrvaškem. V napravi dobite kar 5 različnih in izvrstnih tehnologij za hitro in učinkovito oblikovanja telesa: Radiofrekvenco (RF), IR (infrardeče) valovanje, lipomasažo, vakuum in vakuumsko dvoglavno kavitacijo.

Tretma Vacuslim 48 – v živo si boste ogledali tretma Vacuslim 48, ki ga izvaja že več kot 500 salonov v Sloveniji in na Hrvaškem. Zakaj morate imeti Vacuslim 48 tudi v vašem salonu?

Vrhunski rezultati so zagotovljeni pri VSAKEM tretmaju. V pol ure lahko zaslužite dvojno, 10 tretmajev vam povrne stroške, v paketu pa imate materiala za 30 tretmajev.

Predstavili pa vam bomo tudi napredno napravo za kriolipolizoCrioART, ki del maščobe trajno odstrani. Za rezultate je potrebno kakšnem mesec počakati, ampak se definitivno splača! Povsem nova tehnologija celice namreč najprej segreje – s čimer se maščobne celice najprej razgradijo v manjše delčke, nato pa jih hitro zmrzovanje uniči – kar še izboljša rezultat za 20%-30%!

CrioART ima 5 ročnikov – ročnik za kriolipolizo za večje površine, ročnik za kriolipolizo za manjše površine, diodni laser, multipolarno radiofrekvenco, kavitacijo. Ima pa tudi ročnik za odstranjevanje podbradka, česar druge naprave za kriolipolizo nimajo!

PREDAVATELJ: Tamara Trstenjak, kozm., vodja izobraževanj

__________________________________________________________________________

  • KOZMETIČNA ZAKONODAJA TER TESTIRANJE KOZMETIČNIH IZDELKOV

Zahteve EU zakonodaje na področju kozmetičnih produktov, od zahtevane dokumentacije, testiranj, do pravilne priprave deklaracije.

CE.way je podjetje, ki že 11 let strankam iz celega sveta ponuja svetovanje na področju kozmetične zakonodaje, ter testiranja kozmetičnih izdelkov. V CE.way-u se primarno osredotočamo na zagotavljanje skladnosti produtkov z EU zakonodajo 1223/2009, ter z zakonodajo Velike Britanije, naše storitve pa obsegajo pripravo zahtevane dokumentacije, ocen varnosti, ter registracijo kozmetičnih produktov. Poleg skladnosti v EU in VB pa lahko pomagamo tudi pri zagotavljanju skladnosti kozmetičnih produktov z zakonodajo v ZDA in Kanadi. V Sloveniji imamo tudi lasten laboratorij, kjer opravljamo tako varnostne (mikrobiološke specifikacije, izzivnostni test, test stabilnosti) kot učinkovitostne teste za kozmetiko. 


Tema predavanja: Predstavlili bomo katere dokumente in teste morate pripraviti za vaše kozmetične produkte, da lahko le-te legalno prodajate v EU – torej, da so v skladu z EU zakonodajo 1223/2009. Predstavili bomo kako mora biti napisana formula kozmetičnega izdelka, katere specifikacije surovin morate zahtevati od vaših dobaviteljev, katere specifikacije in teste končnih produktov in pakiranja, ter tudi kaj mora (in kaj ne sme biti) napisano na deklaraciji/etiketi vaših kozmetičnih produktov. 

PREDAVATELJ: Sara Jakaj, dipl. kozmet. (UN)

__________________________________________________________________________

  • MOČ IZBIRE

Kaj če si kreator svojega življenja v vsakem trenutku. Kaj če v vsakem trenutku kreiraš in spreminjaš svojo prihodnost? Je čas, da stopiš v svojo moč izbire in ustvarjanja?

PREDAVATELJ: Haris Omanović – globalni kreator

__________________________________________________________________________

  • MOČ DOTIKA

Telo in ta planet nam mogoče lahko pokažejo veliko več. Če si dovolimo vstopiti v nekaj novega, se novo lahko pojavi. Kaj če z dotikom lahko spremenimo vse v svojem življenju? Kaj če je naše telo zmožno veliko več?

PREDAVATELJ: Haris Omanović – globalni kreator

__________________________________________________________________________

  • PREDNOSTI TRAJNOSTNEGA SALONA

Iz dobrih namenov k dobrim dejanjem.

Kaj je trajnost in trajnostni razvoj o katerem je veliko govora?
Kaj trajnostni razvoj sploh pomeni?
Kaj pomenijo kratice ESG,SDG in AGENDA2030
Zakaj bi vaš salon morali naravnati v smeri trajnostnega razvoja? 
Tržne prednosti in potenciali trajnostnega salona
Primeri dobre prakse iz Slovenije.

PREDAVATELJ: Boštjan Polanec , persolog® vedenjski in odpornostni trener, avtor, motivator

__________________________________________________________________________

  • PREDSTAVITEV IDEJ, KAKO OPREMITI SVOJ LEPOTNI SALON IN NA KAJ MORATE BITI POZORNI

“Predstavila bom nekaj idej, kako opremiti svoj lepotni salon, da bo čim bolje izkoriščen, funkcionalno opremljen in bo s tem privabil nove stranke. Pogledali si bomo tako širšo sliko – idejo oziroma koncept, ter pomembnost detajlov, na katere bi morali biti pozorni, ter kako je celotna podoba salona pomembna za samo izvajanje dejavnosti. Ker gre za negovalno dejavnost, moramo upoštevati tudi smernice zdravstvene inšpekcije, zato bomo nekaj pozornosti namenili tudi njihovim predpisom.” 

PREDAVATELJ: Eva Kalinšek, mag. inž. arh.

__________________________________________________________________________

  • CLINISEPT+ PODIATRY REVOLUCIONAREN PROIZVOD DEZINFEKCIJE IN ČIŠČENJA KOŽE

Na predstavitev vabljeni vsi, ki si želijo novosti v podologiji in strankam v salonu ponuditi revolucionaren proizvod protimikrobnega čiščenja kože. 

Revolucija v podologiji

Clinisept+ Podiatry določa nova pravila v podologiji. Je edinstvena za čiščenje kože saj združuje visoko učinkovito protimikrobno čiščenje s popolno kompatibilnostjo kože

 Zakaj je Clinisept+ Podiatry edinstven?

Večina čistil za kožo uporablja za čiščenje močne kemikalije. Tudi pri nizkih koncentracijah so te še vedno strupene in lahko zavirajo regeneracijo kožnih celic.Clinisept+ ima povsem drugačen pristop. Vsebuje čisto hipoklorno raztopino, ki posnema kemijo človeškega imunskega sistema. Vsebuje 99 % vode. To mu omogoča, da kožo zelo učinkovito očisti. Pri tem ni toksičen in ne pušča ostankov oziroma kože kemično ne obremeni.

 Na vsa vaša vprašanja smo vam na razpolago dr.Reil in pooblaščen zastopnik podjetje PEDIMED,d.o.o. Pridite in se sami prepričajte o inovativnem izdelku.

PREDAVATELJ: Hrvoje Reil dr. med.,spec.medicine dela in športa

__________________________________________________________________________