Steve Douch

Makeup Artist in Permanent Makeup Artist

Steve je eden izmed najboljših in perspektivnih mladih ustvarjalnih talentov, katerih  delo se izraža v številnih modnih oglaševanjih  in komercialnih fotografiranjih. Steve ima več kot 12 let izkušenj v lepotni industriji in neprestano širi svoje in dopolnjuje znanje in izkušnje, vedno išče nekaj več, z namenom ponuditi svojim strankam resnično popolnost.

Umetnik ličenja je usposobljen v posebnih učinkih fotografske protetike, lepotnem ličenju, poslikavi obraza, gledališkem make upu in naprednih tehnikah permanentnega make upa.

Je ustanovitelj STV Cosmetics in tečajev STV Cosmetics, saj obožuje poučevanje in deljenje svojih spretnosti in strasti ličenja.

Steve Douch je resnično umetnik ličenja!

Sobota, 8. 4. 2017 , glavni oder ob 11.30: Pogled na umetnost Ličenja s STV kozmetiko

Počutite se samozavestni v salonu z preobrazbo ličenja in maloprodajo proizvodov.

Pogled na umetnost ličenja in STV kozmetike, imeti vsestransko kozmetiko STV v salonu, ni potrebno uporabljati kozmetike velikih znanih znamk katerih ne moremo prodati, kako so produkti kozmetike STV vsestranski in uporabni imajo lahko več kakor eno vlogo. Kako prodati kozmetiko med časom s stranko, kako povezati prodajne produkte.. kako ljubiti in ustvariti podpisni videz STV kozmetike.

 

Nedelja, 9. 4., glavni oder ob 12.45: Postanite eksluzivni salon in ponudite svojim strankam celotno rešitev

”Ustvarjite make-up videz, spretnosti kako izpopolniti make-up pri poročnem make-upu.”

To je tudi pravi čas, da pogledamo Nouveau Lash in vklučimo trepalnice in oblikovanje obrvi, da ustvarimo popoln videz za vaše stranke in omogočimo vse tretmaje na enem mestu. Zakaj bi se omejili samo na make-up, ali samo trepalnice, če lahko s časom, znanjem in vajo nudite vse te tretmaje sami in postavite sebe v  umetnika, ki lahko ponudi več kot en vidik. Porinite se pred konkurenco.