Simona Pikl

Simona Pikl je lastnica Monique lepotne točke d.o.o., ki se že od leta 2006 ukvarja z distribucijo kozmetičnih izdelkov in je sama nohtna stilistka. Trgovina in salon se nahajata v Celju, kjer izvajajo tudi tečaje za nohte, pedikuro ter voskanje. Glavne blagovne znamke so Footlogix (vrhunski izdelki za pedikuro in edini, ki imajo naziv Pediceutical), Gel II Manicure (permanentni laki ter spa izdelki LaPalmSpa products), Greenik Cosmetics (permanentni laki, geli), NK Cosmetics (brazilska manikira in pedikura), wax:one (voski visoke kvalitete iz Anglije), Famous Names, ki je njihova vodilna znamka z izdelkom IBX System, za katere izvaja tečaje po njihovi licenci, MNP ter Epilfree (trajno odstranjevanje dlak na naraven način).

PREDAVANJE IN PREDSTAVITEV:

EPILFREE – trajno odstranjevanje dlak

Epilfree je nega po depilaciji, ki je del celovitega sistema za trajno odstranjevanje dlak na telesu. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč, kot sta Ladies Mantle in Evkaliptus.

V primerjavi z laserskim odstranjevanjem dlak Epilfree deluje v povezavi z običajno rutino depilacije z voskom, sladkorno pasto ali nitkanjem. Nanese se po depilaciji na tretirano območje. Združuje preprostost uporabe z izjemnimi rezultati, ki so enaki laserskim, vendar brez omejitev, prevelikih stroškov, je varen in naraven.

Deluje na vse barve dlak, tudi svetle in sive. Deluje preko tetovaž, za vse starosti in vse spole. Brez stranskih učinkov in skozi celo leto.

Predstavili vam bomo kaj Epilfree je in kako deluje.