Sanja Varlaj – SVIM

Edinstven projekt na trgu – za poslovno izobraževanje lastnikov kozmetičnih in frizerskih salonov – prva EKIPA LEPOTNIH SVETOVALCEV NA TEM PODROČJU.
Naše vodilo: Lepo je biti lastnik uspešnega podjetja, nikakor pa ne suženj svojega salona!
Ekipa SVIM je edina tovrstna ekipa profesionalcev na Hrvaškem. Po več kot 20 letih sodelovanja z lastniki in zaposlenimi v kozmetičnih in frizerskih salonih se je skozi svetovanja, pogovore, izobraževanja in ankete na trgu porodila ideja, kako temu poklicu dati poseben pomen na Hrvaškem in v regiji prav v smeri zaradi česar bo cenjen in prepoznaven na trgu ter trden in stabilen v poslovanju. Stranke bodo imele veliko resnejšo izkušnjo stroke, s tem večje spoštovanje. Prvi cilj projekta je dvig strokovnega znanja v lepotni industriji na višjo raven in zavedanje samih lastnikov salonov, kako pomembna je za uspešno poslovanje poleg strokovne tudi poslovna izobrazba.
Poslovna znanja in veščine so nujne za konkretno poslovanje in razvoj podjetništva v 21. stoletju. Zato nudimo celovito podporo pri vodenju in oblikovanju donosnega in stabilnega posla, ki vključuje: organizacijo poslovanja in sistemizacijo delovnih procesov, učinkovita marketinška orodja, individualizirana za vsak salon, izdelavo maloprodajnega projekta, delavnice za boljšo komunikacijo s strankami in znotraj ekipa; izobraževanje v finančnem segmentu poslovanja in mnogi drugi.
NAŠA POSEBNOST:

  • Izdelava “Sistematskega pregleda salona” – posebna analiza prednosti in slabosti ter priložnosti in nevarnosti na trgu. To je prvi korak vsakega lastnika salona za boljše in uspešnejše poslovanje!
  • začetek BIZFRIZ LIDER AKADEMIJE – B.L.A. = prve poslovne akademije v regiji, specializirane za lastnike kozmetičnih salonov. Izobraževanje traja 6 mesecev (6 modulov). Vsak modul ima svojo posebno temo, ki se obravnava v 2 dneh. Posebnost je delo v majhnih skupinah (max. 6 oseb).