SANDRA AUER

SANDRA AUER – SpaMatch aplikacija.

Moje ime je Sandra Auer in sem predstavnica podjetja SpaMatch.

Vsi imamo težave s pomanjkanjem časa, saj med službo, družino in ostalimi obveznostmi težko najdemo čas zase. Ko pa ga že najdemo in si želimo narediti nekaj zase, pa spet porabimo čas za to, da najdemo nekoga, ki bi nam bil točno takrat na razpolago. Kot mamica dveh otrok, govorim iz lastnih izkušenj in se sedaj, bolj kot kadarkoli prej zavedam, kaj pomeni natrpan urnik.

Na drugi strani pa imamo podjetja, ki ob svojem delu porabijo preveč časa za organizacijo, neodgovorjeni klici pa niso produktivni za nikogar. Želijo se več posvečati svojemu delu, manj ukvarjati s telefoniranjem, a  so pripravljeni na še več novih strank, saj se jim velikokrat med drugim zgodi tudi, da imajo v delovnem dnevu prosto »luknjo«, morda več. Ob tem pa se srečujejo še z odpovedmi in osebami, ki sploh ne javijo, da ne pridejo. A ni že čas za spremembe na tem prodočju?

SpaMatch ponuja vrsto enostavnih rešitev, mobilno aplikacijo, ki v osnovi poveže uporabnika in ponudnika storitev, povezanih z lepoto in dobrim počutjem, na podlagi prostega termina. Sicer pa aplikacija rešuje mnoge težave tako eni strani, kot drugi.

Če se danes zamislimo nad tem kako je napredovala tehnologija, smo lahko priča mnogim rešitvam, ki se skrivajo prav v naših telefonih. Aplikacije so vsekakor naša prihodnost, to dokazujejo tudi številke. Preteklo leto je število naloženih aplikacij doseglo nov rekord, naloženih je bilo kar 197 milijard aplikacij.

Pripravila sem predavanje z naslovom »Kaj lahko apliakcija SpaMatch doprinese mojemu podjetju?«, kjer bom predstavila kakšne rešitve ponuja aplikacija SpaMatch, ki je bila ustvarjena prav za industrijo lepote in dobrega počutja ter kakšna je nadaljnja pot in vizija našega podjetja.