Razstavljavci

Razstavljavci – ponudniki materiala in blaga na Sejmu BEAUTY FORUM  by COSMOPROF Ljubljana.

Predstavili se bodo razstavljavci v panogah:

* KOZMETIKA                                 * SPA

* MANIKIRA                                   * WELLNESS

* FRIZERSTVO                                * ESTETIKA

* PEDIKURA                                     * OSTALO

CENIK – RAZSTAVNI PROSTOR IN DODATNI ELEMENTI Možno je tudi obročno plačilo. V kolikor se odločite za obročno plačilo, nam prosim ob poslani prijavi sporočite.(izpolnite in pošljite informativno prijavnico za pridobitev ponudbe.)

ŽELITE INFORMATIVNI IZRAČUN – izpolnite obrazec
in pošljemo vam neobvezujočo ponudbo.

PRIJAVNICA RAZSTAVLJAVCA (tukaj).

Na BEAUTY FORUM by COSMOPROF Ljubljana se bodo predstavili proizvajalci, uvozniki in distributerji številnih priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. 

EDINSTVENO na sejmu. Med razstavljavci se bodo predstavili tudi ponudniki kozmetičnih, frizerskih, wellness, spa, estetskih in drugih storitev iz vse Slovenije.

Strokovni del  sejma se bo odvijal na kongresnem delu, kjer bodo številna profesionalna predavanja, delavnice in predstavitve.

Tekmovanja so poseben del sejma, kjer nam bodo tekmovalci iz različnih panog prikazali “popolnost” v kozmetiki in lepoti na najrazličnejše načine.

SEJEMSKI KATALOG bo predstavljal vso dogajanje na sejmu. S prijavo bo razstavljavec vpisan v katalog, celoten program dogajanja, … Sejemski katalog bodo prejeli saloni in obiskovalci po Sloveniji, ki bodo izpolnili obrazec:

Pišite nam za naročilo kataloga: info@sejemkozmetike.si