Program

Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF 2022 bo za vse obiskovalce odprt v

petek, 23. septembra od 9.30 do 19.00 in v soboto, 24.septembra, od 10.00 do 19.00

PROGRAM SEJMA PO URAH (tukaj) 


PROGRAM predavanj in dogajanja na Sejmu kozmetike 2022

 • Sončni kotiček VIST – poteka ves čas trajanja sejma

Brezplačne popoletne analize stanja kože in morebitnih poškodb zaradi UV žarkov, ki so glavni razlog pospešenega staranja kože (t.i. fotostaranja), ter svetovanje.

Izvaja Oddelek za kozmetiko VIST – Fakultete za aplikativne vede v okviru programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo ob podpori Ministrstva za zdravje. Cilj programa, ki ga VIST izvaja že od l. 2015, je osveščanje o pomenu ustrezne zaščite pred prekomernim izpostavljanjem soncu in drugim virom UV-žarkov, na primer v solarijih.

S posebnimi aparaturami bodo izvajali meritve stanja kože (npr. elastičnost, strukturo dermisa, stanje površine kože …) ter ugotavljali stanje in spremembe kože zaradi izpostavljanja UV-žarkom. S temi aparaturami lahko zaznajo že zgodnje spremembe kože, ko navzven še niso vidne, a lahko kasneje vodijo do vidnih znakov fotostaranja in bolezenskih sprememb kože.

Izvedbo bosta vodili magistrici kozmetike Tina Pogačnik in Petra Keršmanc, višji predavateljici in raziskovalki na Oddelku za kozmetiko VIST.

Brezplačne analize stanja kože bodo lahko obiskovalci deležni ves čas trajanja sejma!

Predavanja na sejmu BEAUTY FORUM 2022:

Sobota 24.9. ob 11h

Predavanje bo posvečeno pomenu ustrezne skrbi za noge oz. stopala, ključnim problematikam ter pristopom in zmožnostim pedikerskih in podoloških obravnav različnih problematik.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Sobota 24.9. ob 16h

O zasnovi koncepta in izvedbi ličenja za predstavitev izbranih linij ličil na različnih modelih – od analize značilnosti linij ličil do modnih ilustracij, ki so bile izhodišče za obrazne karte, do končne izvedbe in fotografiranja.

Več o predavanju si preberite tukaj

Petek 23.9. ob 11h

O vrstah in oblikah umetnih trepalnic, načinih, tehnikah in shemah podaljševanja trepalnic, napakah pri podaljševanju ter korigiranju oblike oči in obraza z njimi.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Sobota 24.9. ob 10.30h in ob 15.30h

V predavanju bodo prikazani primeri korekcij različnih problematik kože z ličenjem na osnovi poznavanja kože, izdelkov in mehanizmov delovanja, teorije barv ter prepoznavanja problematik kože, kar so osnove za izbiro ustreznih izdelkov ter učinkovite korekcije problematik, kot so izraziti podočnjaki, akne in brazgotine, rozacea, hiperpigmentacije idr.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Sobota 24.9. ob 12h

Epilfree je nega po depilaciji, ki je del celovitega sistema za trajno odstranjevanje dlak na telesu. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč, kot sta Ladies Mantle in Evkaliptus.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Petek 23.9. ob 12h

Kristijan se bo v petkovi prezentaciji na odru pojavil dvakrat. Najprej bo v live prezentaciji step by step prikazal aktualno, casual tehniko striženja. V nadaljevanju pa bo prikazal svečani styling in ob podpori make-up artistov ter modnih oblikovalcev, spremenil model v maturantko.

 • Make Over GLAMOUR- Kristijan Petek je vrhunski lasni stilist, kreativni direktor in manager KSFH – Kristijan Styling Frizerske Hiše.

Vrhunski lasni stilist, frizer Kristijan Petek velja za ljubljenca občinstva zaradi svoje tehnične dovršenosti, natančnosti in izjemnih retoričnih sposobnosti.

Je ambasador SKP za centralno in vzhodno Evropo ter severno Azijo. Na sejmu kozmetike boste lahko uživali v Make-over, ki ga bodo izvajali Martina Plankelj Švab – vizažistka, poročni salon White Couture in Kristijan Petek. Tema Make-over je GLAMOUR.

Več o nastopu. (tukaj).

Petek 23.9. ob 12h

 • Make – over ; make up GLAMOUR, Martina Plankelj Švab, vizažistka

Več o nastopu. (tukaj).

Petek 23.9. ob 15h,  Sobota 24.9. ob 14h

Kristina Ukalović je prva zdravstvena menedžerka v Republiki Hrvaški, edina regionalno licencirana edukatorka priznane nemške kozmetične znamke REVIDERM, vodja Akademije REVIDERM in lastnica Adrianus Collegea, ustanove za izobraževanje odraslih.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Petek 23.9. ob 15.30h, Sobota 24.9. ob 14:30h

Patentiran sistem »INDIBA Proionic« na frekvenci 448 kHz preko kapacitivne in rezistivne tehnologije proizvede učinke biostimulacije, vaskularizacije in hiperaktivacije na celičnem nivoju.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Sobota 24.9. ob 13h

 • Kožne tvorbe, dermatokirurg Slobodan Vujasinovič, dr. med. spec. derm. 

Prikazane bodo različne, za zdravje posameznika pomembne kožne tvorbe, ki jih lahko pogosto srečamo v svoji praksi. Njihovo prepoznavanje, ki je ključnega pomena v sodobnih dermatološko-estetskih centrih, bo na enostaven način predstavil naš izkušen dermatolog in dermatokirurg Slobodan Vujasinovič, dr. med. spec. derm.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Petek 23.9. ob 16.30h

Dotaknili se bomo procesov staranja in fotostaranja kože ter kaj lahko naredimo za omilitev teh procesov sami doma, kaj s kozmetičnimi posegi in kaj z medicinskimi estetskimi postopki. Zagotovo aktualna tema ki jo bo naša dermatologinja asist. dr. Tanja Prunk Zdravkovič, dr. med., predstavila na preprost in zanimiv način.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Petek 23.9. ob 10h

 • Nail Art – stamping, Brigita Ravnjak, Nail Master Edukator v Akademiji LuxuryB Celje in lastnica kozmetičnega salona LuxuryB Celje.

Nail art stamping je edinstvena tehnika nail art-a, ki omogoča vsaki nohtni stilistki ustvariti pravo umetnino! Osvojili boste preproste korake nail art-a z uporabo ploščic za stamping in nekaj enostavnih pripomočkov, s katerimi boste postali pravi umetnik. Primerno je za vse, ampak čisto vse, ki imate radi lepe motive na nohtih. Naj bo to na naravnih nohtih, gel laku, gelu ali akrilu, kratkih ali dolgih nohtih.

Več o predavanju si preberite tukaj.

PROGRAM NA RAZSTAVNIH MESTIH:

E6/1    MED-LINE d.o.o.

Petek ob 12.30

Revolucionarna medicinska nega kože JeuDérm MyAto napredna nega in terapija za nego kože pri rozacei, atopijskem dermatitisu, suhi in občutljivi koži za otroke in odrasle s probiotiki, beta glukanom, peptidi in zeliščnimi kompleksi s protivnetnim delovanjem kortikosteroidov in brez stranskih učinkov kortikosteroidov.

Revolucionarna medicinska nega kože JeuDérm Acnocell Napredna nega in terapija za zdravljenje aken s probiotiki, beta glukanom, peptidi in zeliščnimi kompleksi z učinkom antibiotikov brez stranskih učinkov antibiotikov.

Sobota ob 12.30

Najnovejša generacija BIO kolagenskih niti s kolagenskimi peptidi, peptidi z učinkom botoksa, svilenimi proteini, hialuronsko kislino za hidracijo in probiotiki za nego kože za neinvazivne tretmaje zapolnjevanja gub in brazdic:

Nova generacija napredne nege za zrelo kožo in zadnja beseda znanosti z Daljnega vzhoda: Japonske in Južne Koreje, nam razkrivata skrivnosti dolgotrajne lepote kože in mladostnega videza tudi v zrelih letih.

E3     HL ALWAYS ACTIVE

Petek 23.09

10.00 -11.00 Naročanje na individualno konzultacijo za nego kože (15 minut)  neposredno na stojnici.

11.00  Predavanje o profesionalni kozmetiki HL

15.00  Demonstracija nege obraza »Renew« za profilakso znakov fotostaranja, anti age, postakne, rozacea.

Sobota 24.09

9.00 -11.00 Naročanje na individualno konzultacijo za nego kože (15 minut) neposredno na stojnici.

11.00 Predavanje o profesionalni kozmetiki HL.

15.00  Demonstracija nege obraza »Atravmatsko čiščenje kože« za kožo z akne, postakne.

C6     INDIBA

Petek 23.9.

11:00  Tretman z INDIBA radiofrekvenco za regenerativni obrazni tretma

Koža po poletju potrebuje posebno nego, saj ji ponavadi primanjkuje vlage. Prikaz bo temeljil na osnovnih tehnikah, ki jih izvajamo z aparatom za radiofrekvenco INDIBA BEAUTY.

16:30 Anticelulitni tretman z INDIBA radiofrekvenco.

Poseben tretma za topljenje maščob, izboljšanje tonusa kože, ter seveda prožnosti oz. elastičnosti kože (trebuh).

Sobota  24.9.2022

11:00 Lifting tretma obraza z INDIBA radiofrekvenco.

Vse dame si želijo biti brez gub. Mi vam bomo pokazali, kako lahko na naraven način pomagate svojim strankam do izjemnih rezultatov.

16:00 Anticelulitni tretma (noge) z INDIBA radiofrekvenco.

S posebnim valjčkom in edinstveno kremo za tretiranje predela nog in zadnjice, vam bomo predstavili najboljši tretma za odpravo celulita, zmanjšanja obsega in seveda dviga zadnjice na povsem naraven način.

B2      MONIQUE BEAUTY POINT

Na razstavnem prostoru bomo izvajali predstavitvene storitve Footlogix pedikure in Epilfree trajnega odstranjevanja dlak. Želite sami preizkusiti na lastni koži ali stopalih? Pridite na našo stojnico in z veseljem vas razvajamo…

Petek 23.9.2022 ob 11.15h prikaz Epilfree trajnega odstranjevanja dlak na modelu.

E2        VIŠJA STROKOVNA ŠOLA ŠOLSKEGA CENTRA NOVO MESTO   

Dlani so vhod v zdravje posameznika. Z reflesnoconsko masažo dlani posameznih con pomagamo telesu, da ostaja bolj zdravo. Pomagali vam bomo z obuditvijo cone, ki vpliva na delovanje posameznega organa, k vašemu boljšemu počutju. S tem boste naredili veliko za svoje zdravje.

Izvajamo refleksnoconsko masažo dlani. Vabljeni.

D9      2MBEAUTY 

Petek 23.9 ob 16h

2M ambasadorka Maša Pliberšek bo predstavila Nail Art .

Sobota 24.9 ob 12h

2M edukatorka bo predstavila Gellak in combo manikiro.

Petek, 23.9.2022 Sobota, 24.9.2022
09:30 09:00
Otvoritev Sončni kotiček VIST – poteka ves čas  sejma
Brezplačne popoletne analize stanja kože in morebitnih poškodb zaradi UV žarkov, ki so glavni razlog pospešenega staranja kože (t.i. fotostaranja), ter svetovanje.
09:30 10:30
Sončni kotiček VIST – poteka ves čas sejma
Brezplačne popoletne analize stanja kože in morebitnih poškodb zaradi UV žarkov, ki so glavni razlog pospešenega staranja kože (t.i. fotostaranja), ter svetovanje.
Ličenje in korekcije problematične kože, Eldina Rošić, dipl. kozm. (VS)
10:00 11:00
Nail Art – stamping, Brigita Ravnjak, Nail Master Edukator v Akademiji LuxuryB Celje in lastnica kozmetičnega salona LuxuryB Celje. Pomen oskrbe nog – kaj zmoreta pedikura in podologija, Gaja Udovič, dipl. kozmetičarka, VIST – Fakulteta za aplikativne vede.
10:30 12:00
Nail cup tekmovanje Gel lak, kategorija dijaki EPILFREE – trajno odstranjevanje dlak, Simona Pikl, lastnica Monique lepotne točke d.o.o.
11:00 13:00
Korigiranje obraza s pomočjo umetnih trepalnic, Nina Likozar Jurić, dipl. kozetičarka (VS), Nyani, Crikvenica, HR; Kožne tvorbe, dermatokirurg Slobodan Vujasinovič, dr. med. spec. derm. 
12:00 14:00
Kristijan Petek – workshop

moderno striženje – Casual tehnika

Reviderm – sinergija tehnologij in vrhunske dermokozmetike za vidne rezultate. Kristina Ukalović.
13:00 14:30
Make – over ; make up GLAMOUR, Martina Plankelj Švab, vizažistka

Make Over GLAMOUR – Kristijan Petek je vrhunski lasni stilist, kreativni direktor in manager KSFH – Kristijan Styling Frizerske Hiše.

INDIBA  radiofrekvenca 448 kHz – nova era obravnave strank
za doseganje največjih učinkov, Amparo Perpiñán INDIBA Aesthetics mednarodna inštruktorica in Brigita Knez, INDIBA Inštruktorica, mag.ekon.in poslovnih ved, kozmetičarka, NPK maserka.
14:30 15:30
Razglasitev Nail cup – Gel lak, kategorija dijaki Ličenje in korekcije problematične kože, Eldina Rošić, dipl. kozm. (VS)
15:00 16:00
Reviderm – sinergija tehnologij in vrhunske dermokozmetike za vidne rezultate. Kristina Ukalović. Predstavljanje različnih linij ličil v povezavi z modnimi ilustracijami in make-upi ob upoštevanju spola, starosti, tipa in stanja kože modelov, Manca Pugelj, dipl. kozmetičarka (VS).
15:30 17:00
INDIBA  radiofrekvenca 448 kHz – nova era obravnave strank
za doseganje največjih učinkov, Amparo Perpiñán INDIBA Aesthetics mednarodna inštruktorica in Brigita Knez, INDIBA Inštruktorica, mag.ekon.in poslovnih ved, kozmetičarka, NPK maserka.
Razglasitev Nail Cup kategorija poster
16:30 19:00
Staranje kože – kako ga omiliti, dermatologinja asist. dr. Tanja Prunk Zdravkovič, dr. med. Zaključek sejma

Program predavanj si lahko ogledate tukaj.

  Naročilo brezplačnega sejemskega kataloga

  Na osnovi izpolnjenega obrazca vam pošljemo sejemski katalog v elektronski obliki

  Naziv podjetja ali vaše ime:
  Kontaktna oseba:
  E-naslov:
  Mobilna telefonska številka:
  Dejavnost:
  Naročam sejemski katalog Sejma Kozmetike Beauty Forum Ljubljana
  Dovoljujem da me obveščate o dogodku preko navedenega maila in telefonske številke:
  Dodatne želje: