Program

Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF 2022 bo za vse obiskovalce odprt v

petek, 23. septembra od 9.30 do 19.00 in v soboto, 24.septembra, od 10.00 do 19.00


PROGRAM po urah v pripravi, vsebina se še dopolnjuje

 • Sončni kotiček VIST

Brezplačne popoletne analize stanja kože in morebitnih poškodb zaradi UV žarkov, ki so glavni razlog pospešenega staranja kože (t.i. fotostaranja), ter svetovanje.

Izvaja Oddelek za kozmetiko VIST – Fakultete za aplikativne vede v okviru programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo ob podpori Ministrstva za zdravje. Cilj programa, ki ga VIST izvaja že od l. 2015, je osveščanje o pomenu ustrezne zaščite pred prekomernim izpostavljanjem soncu in drugim virom UV-žarkov, na primer v solarijih.

S posebnimi aparaturami bodo izvajali meritve stanja kože (npr. elastičnost, strukturo dermisa, stanje površine kože …) ter ugotavljali stanje in spremembe kože zaradi izpostavljanja UV-žarkom. S temi aparaturami lahko zaznajo že zgodnje spremembe kože, ko navzven še niso vidne, a lahko kasneje vodijo do vidnih znakov fotostaranja in bolezenskih sprememb kože.

Izvedbo bosta vodili magistrici kozmetike Tina Pogačnik in Petra Keršmanc, višji predavateljici in raziskovalki na Oddelku za kozmetiko VIST.

Brezplačne analize stanja kože bodo lahko obiskovalci deležni ves čas trajanja sejma!

Predavanja na sejmu BEAUTY FORUM 2022:

Predavanje bo posvečeno pomenu ustrezne skrbi za noge oz. stopala, ključnim problematikam ter pristopom in zmožnostim pedikerskih in podoloških obravnav različnih problematik.

Več o predavanju si preberite tukaj.

O zasnovi koncepta in izvedbi ličenja za predstavitev izbranih linij ličil na različnih modelih – od analize značilnosti linij ličil do modnih ilustracij, ki so bile izhodišče za obrazne karte, do končne izvedbe in fotografiranja.

Več o predavanju si preberite tukaj

O vrstah in oblikah umetnih trepalnic, načinih, tehnikah in shemah podaljševanja trepalnic, napakah pri podaljševanju ter korigiranju oblike oči in obraza z njimi.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Epilfree je nega po depilaciji, ki je del celovitega sistema za trajno odstranjevanje dlak na telesu. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč, kot sta Ladies Mantle in Evkaliptus.

Več o predavanju si preberite tukaj.

 • Kristijan Petek je vrhunski lasni stilist, kreativni direktor in manager KSFH – Kristijan Styling Frizerske Hiše. Velja za lasnega  virtuoza z najboljšo retoriko in tehnično dovršenostjo. Je ambasador SKP za centralno in vzhodno Evropo ter severno Azijo.

Več o nastopu sledi kmalu. (tukaj).

  Naročilo brezplačnega sejemskega kataloga

  Na osnovi izpolnjenega obrazca vam pošljemo sejemski katalog v elektronski obliki

  Naziv podjetja ali vaše ime:
  Kontaktna oseba:
  E-naslov:
  Mobilna telefonska številka:
  Dejavnost:
  Naročam sejemski katalog Sejma Kozmetike Beauty Forum Ljubljana
  Dovoljujem da me obveščate o dogodku preko navedenega maila in telefonske številke:
  Dodatne želje: