Patrick Cameron – Look & Learn seminar

Na največjem lepotnem dogodku Beauty Forum Ljubljana 2023 by Cosmoprof bo nastopil znani britanski frizer in predavatelj, ki velja za vodilno ime na področju dolgih las.

Svoje znanje bo 16. aprila 2023 ob 17h predal tudi na največjem lepotnem dogodku v Sloveniji, Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana.

Cena seminarja: 100 EUR + DDV.

Cena vstopnice HAIR BEAUTY + PATRICK CAMERON je 200€+DDV

Rezervacije prostih mest sprejemamo prek elektronskega naslova:
info@sejemkozmetike.si, pokličite 041 422 242 ali izpolnite spodnji obrazec..

Število mest na seminarju je omejeno!

PATRICK JE ZA SVOJ PRISPEVEK K
BRITANSKEMU FRIZERSTVU, ZLASTI V
OBDOBJU COVIDA-19, PREJEL PRESTIŽNO
NAGRADO MBE, KI MU JO JE PODELILA NJENO
VELIČANSTVO KRALJICA ELIZABETA II.
Izobraževanje je ključnega pomena za rast in razvoj vsakega frizerja. Patrickova strast je povečati ozaveščenost o urejanju dolgih las in odpraviti mit, da je to zapleten postopek. Je navdih za frizerje po vsem svetu, ki z njegovo pomočjo dosežejo uspeh, za katerega si niso mislili, da je mogoč.
KRALJ DIGITALNEGA IZOBRAŽEVANJA
Patrick se je spletnega izobraževanja domislil in ga izpopolnil med lockdownom, ki ga je povzročila epidemija koronavirusa. Od marca leta 2020 je vsak ponedeljek zvečer na Facebooku in Instagramu v živo na globalni ravni nagovarjal na tisoče ljudi, njegov doseg pa danes še vedno narašča.
Njegova platforma Access Long Hair je vodilna izobraževalna mreža v panogi, ki frizerjem omogoča, da unovčijo svoje znanje in spretnosti. Patrickova filozofija je povezati industrijo in uporabiti moč ustvarjalnosti za pomoč pri osredotočanju in pozitivnem vlivanju samozavesti v enem najtežjih obdobij v zgodovini frizerstva.
KO TUDI NAJBOLJ ZAPLETENA PRIČESKA POSTANE PREPROSTA
Patrick je redni predavatelj na najprestižnejših svetovnih frizerskih dogodkih, kot so: sejem Cosmoprof, IBS, svetovni frizerski kongres, sejem Alternative Hair, svetovno frizersko prvenstvo, londonski Hair Collections, svetovni kongres v Sydneyju, Looks in Rimini, avstrijski frizerski kongres, Salon Look in Salon International v Londonu. Občinstvo še posebej navduši in razgreje z gledališkimi ter zabavnimi elementi, ki jih spretno vključi v svoje predstave.
Predstavitev bo vključevala čudovite postopne tehnike dolgih las v kombinaciji z bistvenimi nasveti, s katerimi lahko frizerji povečajo svoj dohodek od dolgih las.
Mojster dolgih las bo v svojem neponovljivem slogu delil tehnike, s katerimi bodo frizerji dobili orodja za rast in razvoj svojega posla z dolgimi lasmi. “Vsi delamo zato, da bi zaslužili denar, in kaj je boljšega za to, če delaš nekaj, kar imaš rad. Izpopolnite svojo obrt, vadite in se zgledujte po drugih,” pravi Patrick. KLIKNI ZA VEČ.

Naročilo vstopnic na seminar look and learn s Patrick Cameron po ceni 100€+DDV

ali vstopnice za

celodnevni dogodek HAIR FORUM + PATRICK CAMERON po ceni 200€+DDV.

Naročilo vstopnic info@sejemkozmetike.si , 041 422 242 ali na spodnjem kontaktnem obrazcu.

  Naročam vstopnico za dogodek (izberite) :

  Naziv podjetja ali vaše ime:

  Kontaktna oseba:

  Davčna številka:

  E-naslov:

  Mobilna telefonska številka:

  Vstopnico naročam še za (vpišite ime in priimek):

  Dovoljujem da me obveščate o dogodku preko navedenega maila in telefonske številke:

  Na osnovi izpolnjenega obrazca vam pošljemo predračun. Vstopnica na dogodek vključuje tudi vstopnico za obisk sejma

  Dodatne želje