Patricija Srnec Petković

Sem Patricija Srnec Petković.

Leta 2013 sem v svet permanentnega make upa, zašla čisto po naključju. Zaželela sem si natančneje microblading obrvi. Po obisku pri izbrani artistki, z rezultatom nisem bila zadovoljna.

Ko sem si o temu malo več prebrala, sem si zaželela še več informacij. Tistega leta sem začela z udeležbo na mnogih tečajih in seminarjih. Moja ljubezen do microbladinga in permanentnega make upa se je iz dneva v dan večala. Obiski raznih davnic in izobraževanja v tujini, so moja vsakoletna praksa.

Ko sem želela svojim klientom ponuditi nekaj novejšega, inovativnejšega… Sem se odločila začeti še s plazmo. Izmed vsega ponujenega na tržišču, me je edini prepričal LCN BeautyPad Pro 3.0.

Z njim ne delamo samo plazme, pač pa tudi scalp pigmentacijo (lasisce), microneedeling in pa tudi permanentni make-up. Mene je prepricala že sama zmogljivost aparata za toliko različnih funkcij. Ko pa sem z BeautyPAd Pro 3.0 prvič tudi delala na izobraževanju v Nemčiji, sem se zaljubila.

Na našem predavanju bomo govorili veliko natančneje o aparatu samem… Poleg tega pa bomo predstavili tudi plazmo kot najbolj inovativno storitev…

Plazma je neinvazivni postopek liftinga in je ta hip najbolj iskana storitev na naših prostorih. Trenutno je izvajalcev tako v Sloveniji, kot v Evropi bolj malo.

Plazma ni le inovativen tretma, ki je v trenutku osvojil kliente. Trenutno je to edini tretma, ki je po efektu popolnoma primerljiva alternativa zategovanju kože s plastično operacijo. Vendar brez kakršnega koli šiva, večtedenskega celjenja in brez bolečin.

Tretiramo lahko celotno področje obraza. Brez direktnega dotika na samo kožo, v kožo generiramo mikro milimeterske plazma bliskavice. To povzroči majhne točke uparjanja, ki vodijo v kontrakcijo in zategnejo kožo. Plazma stimulira in spodbudi kožo, da ustvari nove celice. S plazmo delamo tudi brazgotine, strije, podbradek in tako dalje.

Rezultati so senzacionalni in zelo hitro vidni, že takoj po samem tretmaju.

Na predavanju bomo govorili vse o tem kaj sploh plazma je, kje jo lahko najdemo v naravi, vse o koži skozi dermatologijo, o samem tretmaju, negi, higienskem minimumu…