Opis razstavljavcev

Blagovne znamke, ki se predstavljajo na BEAUTY FORUM by COSMOPROF Ljubljana 2023.

Blagovne znake napisane po abecedi, kozmetični in frizerski sektor.

ACCESS BARS®A3 LEMIB1
ACCESS CONSCIOUSNESSA3LILLY NAILSE7
ACTYVAL3LIME BOOKINGE8
ADEN MAKE UPC5LINERASE KOLAGEN E4
AFRODITA PROFESSIONALC6LISAP MILANOK1
AIRCOM ONEA4LIVE SPAB1
AKADEMIJA ZA ŽENSKE LAKŠMIG3LNS.SIC3
AQUAPEELF1L’ORÉAL PROFESSIONNELM1
AQUAPUREF3LOVECOSMEDICALE4
AROMA HERBALB6LUCAS COSMETICSD6
ARTEGOM5LUMENISE10
ART-PEL1LUXLASHD6
BEAUTYFORG1LVRD7
BERGAMOTH4MAGNETIC NAILSE11
BERNS NAKITA2MAKEARD7
BIANCO EVENTOA1MALETTIL3
BIOPTRONE5MANUELA PICARD COSMETICSF2
BIOTEC ITALIAE10MARILY NAILSD6
BLOMDAHLE9MASAŽA 5-IH KONTINENTOVA3
BRONSUN DYEH1MASSUGUL3
BYBILISL2MAX PROK1
CELLUMAF3MAXYMOVAH1
CERIOTTIB6MAYAMYH1
CHRISTIAN COEHLERTA1MCCM MEDICAL COSMETICSE4
CHRISTINE SCHRAMMEK DR.MED.F3MEDI PEDH3
CLEOPATRAB6MEDLINEE4
CLINISEPT+ PODIATRYC2MED-LINEE4
CO2 CARBOXY TERAPIJAF1MESMERIEB6
COOLIFTINGF3MESO INFINITYF3
COSMETIC TESTING LABB4MESOESTETICE10
COSMOSOFTF3MICROMEDICO ACADEMYD2
CRYOPEN B+C2MILK_SHAKEM3
CRYSTAL NAILSD6MILLA NOVAA1
DAKINA GROUPF3MONSTERL3
DENMANM3MS MODAA1
DEPOTM5NELSON MOBILIERB1
DERMAVIDUALSD3NOELLEB1
DERMAVIDUALSG3NOREL DR. WILSZF3
DIVA PRO STYLINGJ1NOUVEAU LASHESD5
DIVINE NAILSC1NUGENESIS NAILSD7
DOLLY BY LE PETIT TOMA1OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJEH6
EARTHFLOW BUSINESS WIZARDSA3PATRICIAMIB1
EARTHFLOW®A3PAUL MITCHELLM5
EFALOCKM3PERFECT EYELASHB2
ELCHIML3PINK-AGING MEZOTERAPIJAF1
EPILFREEB3PODERMC2
ERCHONIAE10PODOPHARMC2
EUROMEGAD4PROMINADISPLAYSG2
EV JETF1REDKENJ2
EVA LENDELA1REFITF3
FEETCALM D9REGINCÓSJ3
FLOSEB1RENEW SPRAY TAN IN TEČAJI E6
FOOTLOGIXB3REVIVREB1
GAIATOUCH™A3SIGGIH5
GIAMBERTONEL3SINCLAIRE10
GIBLORS, SIGGIH5SKINDERMA MEZOTERAPIJA IN PILINGIIE4
GIM MEDE10SKINZZO 4.0 MEDICALF1
GLAMLASHESB6SOLFINEL3
GREAT LENGTHSJ3SPAD6
HADDI IMPEXF5SPA LANDB1
HADDI IMPEXK3SUISSELLE CHE4
HD BROWSD5TESLA MED ION STREAM 680 PROE1
HEMPTOUCHB6TESLA MED PHYSIO ONEJAX WAXE1
HH SIMONSENM3THE GEL BOTTLEF4
HL ALWAYS ACTIVE ( IZRAEL)E3THERAPY AIRE5
HYPERLIGHT EYEWEARE5TOPMEDICUSD1
IBIZA HAIR TOOLSJ3TRONTVEITB1
ICOONEF1TUFTL3
ILASHHEROC4ULTRATONEF3
INDIBAC7UNIVERZA V LJUBJANIH2
INDIGO NAILS LABG4UTSUKUSY MEDICALF3
INNOFACIAL AQUAPEELF1VACUSLIM 48B6
ISACCOH5VALENTINA SLADKORNA PASTAB5
ITALWAXB6VENUS CONCEPTE10
JAX WAXF2VISTA0
JEUDÉRM KOLAGEN NITIE4VITAYESB3
JRLM3WAX:ONEB3
JULIANA NAILSC3WELLA PROFESSIONALSK2
JUSTIN ALEKSANDERA1WETBRUSH PROM5
KEMONL3Y.S.PARKM5
KINETICSE9YBERA PARISM4
LADY STELLAB6YSOTHEAB1
LAKŠMI AKADEMIJA ZA ŽENSKED3 ZEPTER COSMETICSE5
SHOEFRESHH7DALÚ NATURAL SKINCARED4
REVIJA FRIZERM8NOBELCOS GROUP K3
MATRIXK3BIOLAGEK3
BALMAIN HAIR COUTUREK3APOTHECARY 87K3

A0 VIST

VIST – Fakulteta za aplikativne vede je edina v Sloveniji, ki izvaja študije 1. stopnje Kozmetika, Podologija, Fotografija ter Kozmetika 2. stopnje, pomembni del so tudi raziskave. Na sejmu izvaja Sončni kotiček v okviru preventivnega zdravstvenega programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo ob podpori Ministrstva za zdravje.

A1 WHITE COUTURE

V salonu White couture nudijo bogato ponudbo poročnih oblek in čevljev znanih poročnih znamk ter veliko izbiro svečanih oblek za vse priložnosti in bogato izbiro oblekic za mini dame. Prav tako boste našli veliko izbiro nakita in ostalih dodatkov.

A2 BERNS NAKIT

Naše poslanstvo je oživiti edinstveno oblikovane izdelke, kjer sta navdih in čustvena predanost v popolni harmoniji. Verjamemo, da naš kakovostni nakit in darila niso le izdelki, temveč so utelešeni nepozabni trenutki in večni spomini. V njih sta duša in materija popolnoma prepleteni. Najnovejše podrobnosti so oblikovane tako, da izpopolnijo človeške odnose, individualne sloge in samozavest. Kakovost je naš prvi in najpomembnejši vidik pri izbiri materialov in ročnem ustvarjanju izdelkov, zato je naš nakit izdelan izključno iz antialergijskega kirurškega jekla in koži prijaznih materialov, navdihnjen z dizajnom in barvami, ki ustrezajo trenutnim modnim trendom.

A3 ANA & HARIS OMANOVIČ

Haris Omanovič je globalni kreator. Potuje po celem svetu in je inspiracija ljudem, da izbirajo svojo srečo. Ana Omanovič je Certificirana Facilitatorica Access Consciousness, Access Bars® facilitatorka, facilitatorka Telesnih procesov in specialnega programa Pogovarjajte se z entitetami®.

A4 AIRCOM ONE VGRADNI SESALCI IN MANIKIRNE MIZE

Nova tehnologija vgradnih sesalcev za manikirne mize. Ročno izdelani v Nemčiji iz kakovostnih materialov. Patentiran sistem predfiltra, primerno za alergike. Izjemna moč sesanja, ki bo za vedno spremenila vaše delo v manikiri.

B1 SPA LAND

SPA LAND je podjetje, ki zastopa več profesionalnih kozmetičnih in frizerskih znamk. V njihovi ponudbi najdete široko izbiro kozmetičnih in frizerskih izdelkov Revivre, frizerskih izdelkov Trontveit, lepotnih izdelkov Flose in Ysothea, ličil PatriciaMi, čopičev Noelle, izdelkov za trepalnice in obrvi Perfect Eyelash ter salonske opreme Lemi, Live Spa in Nelson Mobilier. Poleg izdelkov ponujajo tudi tečaje za podaljševanje in vihanje trepalnic, oblikovanje, barvanje s kano in laminacijo obrvi ter organizirajo različna kozmetična izobraževanja.

B2 SPA LAND PERFECT EYELASH

Perfect Eyelash je nizozemsko podjetje, ki ponuja material za podaljševanje in vihanje trepalnic, laminacijo obrvi, oblikovanje obrvi, barvanje s kano, japonsko vrisovanje obrvi, permanentni make-up ter kozmetične in negovalne izdelke. Imajo tudi svojo akademijo, v okviru katere nudijo široko paleto izobraževanj. 

B3 MONIQUE BEAUTY POINT

Monique lepotna točka d.o.o. se že od leta 2006 ukvarja z distribucijo priznanih blagovnih znamk za kozmetiko, kot so Famous Names, Footlogix, Epilfree, wax:one, Greenik, NK Cosmetics, La Palm Spa products. Na sejmu kozmetike se predstavljajo s svetovno priznanimi materiali za pedikuro Footlogix, sistemom za trajno odstranjevanje dlak Epilfree, ki je novost na evropskem trgu, in wax:one voski iz Velike Britanije. V svoji ponudbi imajo tudi izobraževanja za pedikuro, voskanje in manikiro.

B4 COSMETIC TESTING LAB

CTL d.o.o. nudi storitve s področja zakonske skladnosti in testiranj kozmetičnih izdelkov za Evropo, Združeno kraljestvo, ZDA in Kanado. Poleg priprave dokumentacije in izvedbe registracij, lahko izdelke tudi testiramo v našem lastnem laboratoriju ter opravimo ocene varnosti v skladu z ustreznimi zakonodajami.

B5 VALENTINA SLADKORNA PASTA

Proizvodnja valentina sladkorne paste za depilacijo, tečaji depilacije s sladkorno pasto valentina, spletna prodaja in storitve. Obiščite spletno stran: www.depilacije.si

B6 ART-PE

V podjetju ART-PE d.o.o. že več kot 20 let nudimo celotno opremo za kozmetični in frizerski salon, naprave, potrošni material in profesionalno kozmetiko. Za vaš salon po zajamčeno najnižji ceni v ART-PE (www.art-kozmetika.com) dobite vse za manikiro in pedikuro, depilacijo, masažo, vse za urejanje nohtov, frizerske stole in umivalnike, ogledala in delovne stole. Smo pa tudi ekskluzivni zastopniki za kozmetiko Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiko Lady Stella in prestižno opremo za kozmetične salone Soleni. Poleg lastnega servisa za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi z nenehnimi izobraževanji.

C1 DIVINE NAILS

V letu 2021 smo stopili stopničko višje in ustvarili prvo slovensko znamko za nohte, ki ponuja vse za manikiro. Vsi naši produkti so skrbno preizkušeni in izbrani tako, da zadovoljijo popolnoma vsak okus, tako začetnike kot izkušene oblikovalce nohtov. Lani smo se prvič udeležili sejma kot Divine Nails in doživeli prvi večji uspeh. Zelo smo hvaležne za tako sprejetost in podporo vseh stalnih in novih uporabnic. Tako vas tudi letos vabimo, da se udeležite sejma in nas počastite s svojim obiskom na naši stojnici.

C2 PEDIMED d.o.o.

Zastopa blagovne znamke in inovativne rešitve za podološko obravnavo stopal v Sloveniji. PODOPHARM PROFESSIONAL, PODOPHARM MED, PODOPHARM THERAPY in PODOPHARM LUXURY SPA so linije specializiranih izdelkov. Revolucija v podologiji Clinisept + Podiatry določa nova pravila, ki ima popolnoma drugačen pristop. Vsebuje čisto hipoklorno raztopino, ki posnema kemijo človeškega imunskega sistema. PODERM je sestavljen iz različnih serumov za različne problematike nohtov, ki so naravne in biološke učinkovine, zato je danes PODERM vodilni na tem področju.

C3 KOZMETIČNA TRGOVINA LNS.si

Kozmetična spletna trgovina www.lns.si in trgovina Celju. Zastopnik za JULIANA NAILS, ki je kakovostna linija za nohte, za profesionalce in domačo uporabo. Ponaša se z več kot 500 barvnimi odtenki gel lakov in z vso paleto proizvodov, ki jih potrebujete v manikiri.

C4 ILASHHERO LASH LIFT IN LAMINACIJA OBRVI V ENEM

IlashHero, ki ga je združila strast do trepalnic, je bil ustvarjen z enim ciljem: trepalnice za vsakogar. Za tiste, ki si še niso upali. Za tiste, ki si zaslužijo več. Za tiste, ki so predani. Naša misija je, da vsaki ženski vlijemo samozavest, da bo opravila tretmaje trepalnic. Zato odprite oči za možnosti in novo najdeno lepoto za vse – brez dvomov, brez strahov, samo trepalnice, ki so vsak dan osupljive in so čudovite. Spremenili bomo igro trepalnic, zato začenjamo z novim tretmajem 2 v 1, ki bo revolucioniral način urejanja trepalnic in obrvi. Kombinirani tretma liftinga trepalnic in laminiranja obrvi, izveden v nekaj več kot eni uri. Največji rezultati v minimalnem času!

C5 ADEN MAKE UP

ADEN Make-Up je dinamična mednarodna blagovna znamka dekorativne kozmetike z več kot 20-letno tradicijo. Znamko odlikujejo inovativnost, profesionalna kakovost, koži prijazne aktivne sestavine in bleščeče barve. Prva linija izdelkov iz naše ponudbe vključuje tekoče šminke in svinčnike za ustnice enakih barv. Ta linija izdelkov še vedno velja za vodilno linijo znamke, večina ljudi to očitno inovativno znamko ličil identificira s takšnimi izdelki. Vendar se je paleta izdelkov od takrat razširila na več kot 600 izdelkov, katerih cilj je, da se z živahnimi barvami in elegantnim dizajnom vtisnejo v srce vseh uporabnic.

C6 AFRODITA PROFESSIONAL

Kozmetika Afrodita je vodilno slovensko kozmetično podjetje s sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma. Z visokokakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami že več kot 50 let navdušuje profesionalne in končne uporabnike doma in po svetu. V nenehnem sodelovanju s svojim razvojnim laboratorijem snuje nove profesionalne izdelke in postopke, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo nadpovprečne rezultate.

C7 INDIBA

INTACT kot ekskluzivni zastopnik predstavlja vrhunsko radiofrekvenčno tehnologijo INDIBA (Barcelona). Tehnologija INDIBA deluje na frekvenci 448 kHz, ki edina zagotavlja največji učinek v zdravstvu, športu, estetski medicini in lepotnih pristopih.

D1 TOPMEDICUS

Zastopamo vrhunske blagovne znamke, s katerimi boste vedno korak pred drugimi. Vabljeni v našo specializirano spletno trgovino www.profishop-topmedicus.si in odkrijte najboljše: kremne pene ALLPRESAN in PODOEXPERT za pedikuro, SKINCAIR za nego rok in telesa, CNC cosmetic s popolno ponudbo dermacevtske kozmetike & aparatur ter nutrikozmetiko & prehranska dopolnila BIOCYTE za lepoto iz notranjosti, hujšanje & odlično počutje.

D2 MICROMEDICO ACADEMY

Neinvazivna polnila z botoks učinkom. Edinstvena in revolucionarna kozmetika nove dobe, ki nahrani in obnovi kožo s čarobnim dotikom narave. Zakaj? Ker naravna polnila hitreje prodrejo v kožo in so manjša od por ter tako prodrejo v osrednji dermis, kjer je kolagen. Rezultati in poslovni model vas bodo navdušili.

D4 DALÚ NATURAL SKINCARE

KOZMETIKA, KI DOKAZANO DELUJE! Znanstveno zasnovana aktivna kozmetika, ki sledi globalnim trendom visokotehnološke kozmetične industrije.Vabimo Vas, da se nam pridružite na našem razstavnem paviljonu D4, kjer boste izvedeli vse. www.dalubeauty.si info@dalubeauty.com IG  dalunaturalskincare FB  dalunaturalskincare

D5 KP ACADEMY

Največja akademija za obrvi in trepalnice v Ljubljani. Postani izkušena stilistka vihanja trepalnic z najnovejšo metodo LVL CeraLashLift ali mojstrica laminacije, ki osvaja svet! Obišči nas na sejmu in osvoji nagrado. Postani del Nouveau Slovenija!

D6 AKADEMIJA ELITNE KOZMETIKE

Podjetje Akademija Elitne Kozmetike d.o.o je uradni predstavnik in distributer blagovnih  znamk CRYSTAL NAILS, MARILY NAILS, SPA, LUCAS COSMETICS, LUXLASH za slovensko tržišče. Podjetje poleg inovativnih kozmetičnih profesionalnih proizvodov ponuja aktualna specializirana izobraževanja, tečaje za kozmetično stroko manikire, trepalnice in oblikovanja obrvi.

D7 www.vsezanohte.si

www.vsezanohte.si je nova spletna trgovina, kjer se boste nohtni stilisti počutili kot doma – udobno, sproščeno in na dosegu vsega, kar potrebujete! Poleg že priznanih znamk Makear in Nugenesis, vam ponujamo ves dodatni material znamke LVR. Dobrodošli pri nas!

D8 LILY NAILS

Lilly Nails je švedska blagovna znamka za profesionalno uporabo. Lastni razvijalci s skrbno izbranimi in preizkušenimi sestavinami ustvarjajo ekskluzivno linijo za nohte in trepalnice. Zaupajte vodilnim, ki v tej industriji delujejo že 15 let. Lilly Nails Center Kristalna palača v Ljubljani združuje trgovino, salon in akademijo. Vabljene vse, ki se želite vključiti v svet nohtnih stilistk, da v naši akademiji pridobite certifikat in znanje priznanih svetovnih nohtnih stilistk. Vse tiste, ki certifikat že imate, pa lahko preizkusite naše izdelke, za katere garantiramo samo najboljšo kakovost.

D9 FEETCALM SLOVENIJA

Feet Calm je podjetje s sedežem v Barceloni, kjer razvijajo visoko učinkovite izdelke za nego stopal. Njihova posebnost so visoko koncentrirane ampule, ki popravljajo in izboljšujejo stanje na stopalih. Dovršili so tudi tehnologijo Muss&go, ki izdelkom za stopala nudi preprost nanos, dolgo sproščanje, prehajajo izjemno globoko in stopal ne mastijo.

E1 TESLA MED

Inovacija v svetu estetike! Tesla Med Ion Stream 680 PRO je profesionalna naprava z inovativno NANO tehnologijo, ki ima dva svetovna patenta. Je rezultat znanja in izkušenj, ki jih je Tesla Med v 20 letih raziskav v medicinskem in estetskem sektorju razvil v Italiji. Je edina naprava, ki uporablja ionizacijsko energijo v sinergiji s pakiranimi mikrotokovnimi paketi in stimulira celico k popolni regeneraciji. Aparat je edinstven in revolucionaren na področju estetike in zagotavlja hitre in dolgotrajne rezultate v več kot 10 tretmajih obraza in telesa, brez invazivnosti in kontraindikacij. Tesla Med Physio One je svetovno patentirana naprava, zasnovana za zmanjšanje in zaustavitev bolečine ter regeneracijo tkiva. Edinstvena tehnologija naprave spodbuja depolarizacijo celične membrane, po kateri pride do celične difuzije, kar povzroči nastanek novih celic, ki nadomestijo poškodovane. Različna akutna in kronična stanja lahko tretiramo brez kontraindikacij.

E3 ESTETIC, OXANA LEVAK S.P.

HL ALWAYS ACTIVE (IZRAEL) je visoko učinkovita profesionalna kozmetika za salone, zdravilišča, estetske centre, namenjena vsem tipom kože. HL je cenjena na svetovnem trgu in odlično predstavljena za končne stranke v obliki učinkovitih protokolov ter posameznih izdelkov v razširjeni ponudbi. HL poveča prepoznavnost in poslovne priložnosti naših strank, predstavljena je tako za maloprodajo kot tudi za veleprodajo.

E4 MED-LINE d.o.o.

Med-Line je ekskluzivni distributer vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju kozmetologije in estetske medicine ter izobraževalni center/akademija za estetsko medicino in kozmetologijo.

E5 ZEPTER SLOVENICA d.o.o.

Hiperpolarizirana svetlobna terapija BIOPTRON klinično dokazano zmanjšuje manjše in večje gube, povečuje čvrstost in elastičnost kože ter zgladi polt, kar vodi do zdrave in mladostne kože. Klinične raziskave so dokazale, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na določene celice kože, znane kot fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo BIOPTRON v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov.

E6 SPRAY TAN IN TEČAJI (RENEW D.O.O.)

Renew se ukvarja z prodajo porjavitvenih izdelkov in smo vodilni ponudnik spray tana v Sloveniji. Razvili smo svoje premium izdelke za teniranje telesa, ki jih lahko kupijo tudi ostali saloni. Ponujamo tečaje, aparate in dodatke, ki jih potrebujete na področju teniranja telesa.

E7 NAIL CUP 2023

Mednarodno tekmovanje NAIL CUP 2023 na sejmu Beauty forum Ljubljana 2023 by Cosmoprof. Žirija bo sestavljena iz priznanih mojstrov nail dizajna in letos prvič tudi iz žirantov drugih strok – fotografije in ličenja. Tekmovanje bo v veliki meri prilagojeno slovenskim nohtnim stilistom in stilistkam, ki bodo lahko prikazali svoje lepe kreacije. Tema letošnjega tekmovanja v kategoriji poster je Shakespeare. Na razstavnem prostoru skenirajte QR kodo in glasujte za zmagovalca.

E8 LIME BOOKING

Lime Booking je slovenski sistem za enostavno naročanje, obveščanje strank na termine in upravljanje z njimi. Avtomatsko SMS/e-mail obveščanje strank o terminih, sodoben, za telefone prilagojen dizajn za lažji pregled nad termini, spletni obrazec za fleksibilno naročanje vaših strank preko spleta in še več.

E9 DOMINUR d.o.o.

Smo veleprodajno trgovsko podjetje s 25-letno tradicijo prodaje in zastopanja izdelkov za nego telesa in dobro počutje. Zastopamo proizvajalce kozmetičnih blagovnih znamk na slovenskem tržišču in nudimo vso potrebno podporo kupcem za uspešno prodajo in zadovoljstvo naših skupnih strank. Znamko Blomdahl na slovenskem trgu zastopamo že skoraj deset let, z njo smo prisotni v različnih kozmetičnih salonih. Blomdahl je ime za hitro in varno prebadanje ter nakit, ki ne povzroča alergij. Skrbno zasnovan nakit in medicinska metoda prebadanja omogočata, da lahko nakit nosijo vsi, tudi tisti, ki imajo težave z alergijo na nikelj. Med znamkami, ki jih zastopamo, je tudi znamka Kinetics – nega in lakiranje z naravnimi ter permanentnimi laki. Preprost nanos laka, visok sijaj in zagotovljena obstojnost do 10 dni.

E10 MED EST GROUP

20 let izkušenj, 300 različnih izdelkov, 1.000 zadovoljnih strank, 1.000.000 opravljenih tretmajev – en MED EST. Navdihnjeni z lepoto in napredkom opremljamo klinike in estetske centre z aparati zadnje generacije ob nenehnih izobraževanjih in seminarjih.

E11 MAGNETIC NAILS

18 let v Sloveniji. Team osmih punc, ki smo skupaj že več kot 10 let. Prodaja magnetic izdelkov. Delavnice nail arta in izpopolnjevalnih tehnik izdelave nohtov. Osnovni in expert tečaji podaljšave nohtov magnetic nail academy.

F1 WWW.SKINZZO.COM, WWW.SKINZZOSHOP.COM

Skinzzo je lepotna platforma za profesionalce. Predstavljamo močne in različne identitete blagovnih znamk, ki temeljijo na raziskavah in inovativnih medicinskih tehnologijah o negi kože. Zastopamo le vrhunsko dermatološko rešitev za nego kože. Z nami boste izvedeli prvi!

F2 MANUELA PICARD COSMETICS

Manuela Picard Cosmetics je hrvaška blagovna znamka skin kozmetičarke Manuele Picard z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju kozmetike. Danes je Manuela ponosna lastnica dveh kozmetičnih salonov v Zagrebu. Pred dvema letoma je začela lastno proizvodnjo izdelkov za nego kože.

F3 DAKINA GROUP

Dakina Group ekskluzivni distributer uveljavljenih svetovnih blagovnih znamk – liderjev na področju estetike in medicine. Z vami več kot 35 let. Distribucija, prodaja, šolanja in certificiranja.

F4 THE GEL BOTTLE

G1 IMPRIM

Smo podjetje, ki se s prodajo kozmetične in frizerske opreme ukvarja že več kot 14 let. Delujemo na področju Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Naš segment prodaje sega od kozmetičnih in pedikerskih stolov, masažnih miz, aparatov za nego telesa in obraza ter do potrošnega materiala. Naše poslanstvo je imeti zadovoljne stranke, ki se bodo vedno znova rade vračale k nam. Krasi nas pozitiven odnos do strank in kakovosten ter predvsem hiter servis. V našem demo salonu vas bomo vedno sprejeli nasmejani in vam z veseljem svetovali. Ob nakupu aparatov z naprednejšo tehnologijo vam omogočimo tudi brezplačno izobraževanje, ki ga profesionalno izvedejo naše kozmetičarke. Trudimo se slediti vsem svetovnim trendom, saj trg redno razvijamo z novimi aparati.

G2 PROMINA

Vrhunska indoor&outdoor promocijska oprema in rešitve za vizualne komunikacije za salone, prodajalne, promocije, prireditve ter sejme. Proizvodnja, tisk in montaža: promocijske stene, modularne sejemske konstrukcije, LED panoji, pulti, šotori, stojala, zastave, promo pohištvo. www.promocijska-oprema.si

G3 DERMAVIDUALS

Zastopamo profesionalno dermatološko kozmetiko Dermaviduals, ki se lahko popolnoma individualno prilagaja tipu in stanju kože ter težavam in željam posameznika. Ne vsebuje umetnih konzervansov, emulgatorjev, dišav, mineralnih olj, silikonov …

G3 AKADEMIJA ZA ŽENSKE LAKŠMI

V Akademiji za ženske se trudimo, da ženskam podamo čim več informacij, idej in orodij, kako si lahko izboljšajo življenje. Bistveni del je tudi zabava, druženje in medsebojna podpora.

G4 INDIGO

Urejeni nohti in mehka koža-vse to je Indigo.
Indigo Nails je vodilna poljska kozmetična blagovna znamka, znana kot strokovnjakinja na področju oblikovanja nohtov, barvnih trendov in SPA kozmetike. Indigovi izdelki se proizvajajo v lastnem laboratoriju z Evropskimi standardi.
Blagovna znamka, ustanovljena na Poljskem leta 2011, je zdaj na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu. V Sloveniji se je vse pričelo z letom 2015, ko je Katarina Ritoša postala distributer za slovenski trg. Odprl se je prvi Indigo Nails Lab razstavno-prodajni prostor v Izoli,kasneje v Ljubljani kjer svoje stranke razvajamo s profesionalnimi produkti za nego in izdelavo nohtov, hkrati pa nudimo tudi izobraževanja za izdelavo nohtov različnih tehnik.
V naših trgovinah najdete prav vse za izdelavo Gel nohtov, Gel Polish produkte ter dišeč in kvaliteten Spa program. Zagovarjamo kvaliteto in dobro ceno.  Veselimo se vašega obiska.

H1 SABINA ROMIH s.p.

Smo uradni uvozniki za IC Factory ruskega porekla in zastopniki Maxymova Italija. Produkti so namenjeni barvanju in laminaciji obrvi ter trepalnic. Ker stremimo h kvaliteti smo izbrali Bronsun dye barve v gelu in Cream izvedbi. Bronsun dye daje videz Kane in njegova prednost je da se lahko uporablja takoj po laminaciji.

H2 UNIVERZA V LJUBLJANI, FAKULTETA ZA FARMACIJO

Fakulteta za farmacijo je članica Univerze v Ljubljani z več kot 60-letno tradicijo izobraževanja za farmacevtsko in kliničnobiokemijsko stroko, od leta 2010 pa aktivno razvijamo tudi področje kozmetološke stroke. Univerzitetni študijski program Kozmetologija traja 3 leta in z ustrezno zastopanostjo kozmetoloških, tehnoloških, naravoslovnih, medicinskih in drugih vsebin usposobi študenta za izvajanje strokovnih del in nalog na različnih področjih kozmetologije, hkrati pa daje dobro osnovo za nadaljevanje študija na drugi stopnji. Poleg velike interdisciplinarnosti programov in raznolikost študijskih pristopov nas odlikujeta tudi velika vključenost študentov v laboratorijsko in raziskovalno delo ter dobre mednarodne povezave, ki našim študentom omogočajo opravljanje dela študijskih obveznosti na številnih univerzah v Evropi. 

H3 MEDI PED

Prvi zavod, ki omogoča splošno izobraževanje za poklic pediker.

H4 ASIANA d.o.o.

Asiana d.o.o., Ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana, je uvozno podjetje visokokakovostnih rokavic za pregled in zaščito iz različnih materialov, ki so primerne za medicinski, industrijski, prehrambeni, gospodinjski in kozmetični sektor. Poleg zaščitnih rokavic zagotavljamo tudi zaščitne predpasnike, zaščitne plašče, mrežice za lase, prevleke za čevlje in drugo zaščitno opremo vodilnega proizvajalca Bergamot iz Malezije. Zaščitna oprema, ki jo uvažamo, zagotavlja zanesljivo osebno zaščitno opremo v številnih panogah. Vse izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini: www.asianamedical.si.

H5 KEMTEX TRGOVINA d.o.o.

Podjetje KEMTEX TRGOVINA d.o.o. že 30 let na slovenskem trgu zastopa tri velike italijanske proizvajalce delovnih oblačil za vse poklice. Z bogato ponudbo visokokakovostnih, udobnih, modnih in cenovno ugodnih delovnih oblačil ter z udobno in zdravo delovno obutvijo zalagamo veliko število kozmetičnih in frizerskih salonov ter lepotnih in medicinskih studiev po celi Sloveniji. Vsi katalogi so na ogled na spletni strani www.kemtex.si, novosti in akcije pa redno objavljamo na družabnih omrežjih Facebook in Instagram.

H6 OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE SEKCIJA KOZMETIKOV IN SEKCIJA FRIZERJEV

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s svojim delovanjem podpira in promovira tradicionalne vrednote svojega članstva, kakovost in odličnost ter inovativnost. Članom nudi vso strokovno pomoč in podporo. Ključno vlogo v OZS imajo strokovne sekcije, saj predstavljajo temelj povezovanja obrtnikov. Zagovarja interese obrtnikov in podjetnikov.

H7 SHOEFRESH

Shoefresh je edina naprava ki vašo obutev dezinficira in osuši. V prvem koraku dezinficira s pomočjo ozonske tehnologije. Ozon uniči glivice in bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj obutve. V drugem koraku Shoefresh obutev posuši. Sušenje poteka od znotraj navzven, kar je za material, iz katerega je obutev narejena, bistveno boljše kot npr. sušenje na radiatorju. Ko je obutev posušena se v obutvi razvije manj glivic in bakterij, vonj obutve pa je ponovno bolj svež. Obe funkciji lahko uporabljate neodvisno. Naprava se samodejno vklopi in izklopi, vse kar moramo storiti je, da postavimo obutev na nosilce. Tako program dezinfekcije kot temperaturo in čas sušenja lahko ročno nastavljamo ter prilagajamo našim potrebam. Shoefresh je primeren za sušenje obutve kakor tudi za sušenje čelad, nogavic, rokavic in ščitnikov.

FRIZERSTVO:

J1 DIVA PRO STYLING

Diva Pro Styling, ustanovljena leta 2007, je hitro rastoča in vodilna britanska blagovna znamka električnih aparatov, ekskluzivno za frizerske salone. Z zelo uspešnimi izdelki v vseh kategorijah sušenja in oblikovanja je postala spoštovana kot blagovna znamka profesionalnih salonov za visokokakovostne inovacije. Sprostite svojo ustvarjalno energijo in ustvarjajte čudovito, še danes.

J2 REDKEN

Profesionalna blagovna znamka za nego las Redken je bila ustanovljena v New Yorku v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Redken je znan po tem, da ponuja navdihujoče, modne in inovativne izdelke in storitve. Vse, kar počnejo, je zasnovano tako, da vas opolnomoči in navdihuje s stvarmi, ki jih potrebujete za najboljše učenje, zaslužek in življenje! Izdelki Redken so zelo priljubljeni po vsem svetu. Širok nabor linij izdelkov zagotavlja, da si lahko prav vsakdo izbere najboljše za lase.

J3 GREAT LENGTHS

Na sejmu predstavljamo lasne podaljške svetovno priznane znamke Great Lengths, ki so izdelani iz 100 % naravnih las najboljše kakovosti. Nudimo široko izbiro naravnih krtač iz plute, lesa in naravnih ščetin za feniranje ter razčesevanje las Ibiza Hair Tools & Regincós. Veselimo se vašega obiska in z veseljem vam predstavimo asortima profesionalnih izdelkov.

K1 LISAP MILANO, MAX PRO

LISAP Slovenija z vami za lepoto las že od leta 2005. Nudimo vrhunske produkte profesionalne lasne kozmetike LISAP MILANO in ostali frizerski material ter pripomočke. 

K2 ORBICO

Skupina Orbico je vodilni distributer z raznolikim portfeljem blagovnih znamk vrhunske kakovosti, med katere spadajo tudi znamke, ki so posvečene profesionalni uporabi v frizerskih in kozmetičnih salonih. Svojo strast zvesto delimo s svojimi poslovnimi partnerji. Zastopamo blagovne znamke Wella Professionals, Londa Professional, SPD, OPI, Davines in Fromm.

K3 NOBELCOS GROUP 

že 15 let uspešno, partnersko sodeluje s stilisti in zastopa priznane mednarodne blagovne znamke kot so;  MATRIX, ki je zavezan k inkluzivnosti, hkrati pa poudarja da raznolikost ni ideal, ampak dejstvo. Izdelki in izobraževanje ustrezajo potrebam vseh vrst las in vseh stopenj, tako da lahko z zaupanjem nudite storitve vsaki stranki. BIOLAGE je po vsem svetu priznan kot vodilni na področju profesionalne nege las in ta ugled še naprej raste, predvsem zato, ker se nenehno izboljšuje – dviguje nego las na novo raven s ponudbo visoko zmogljivih izdelkov profesionalne kakovosti, ki jih soustvarjajo rastlinski izdelki. BALMAIN HAIR COUTURE, ki je del modne znamke Balmain Paris, ima 50 letno tradicijo pri združevanju osnovnih las z najnovejšimi trendi na modnih pistah. Vse kolekcije so navdihnjenje iz skrivnosti zakulisja in odražajo vse, kar ženska potrebuje za ustvarjanje ultimativnega videza, ki ga navdihuje modna pista. V tem obdobju je uveljavil svojo legitimnost na področju luksuza in si nenehno prizadeva pridobiti, izbrati in predelati najboljše proizvode na svetu, ki jih sprejemajo in uporabljajo največji stilisti, vplivneži in zvezdniki po vsem svetu. APOTHECARY 87 je svetovno znana blagovna znamka za nego moških, zgrajena na ideologiji drugačnosti, izstopanja iz družbenih norm in izražanja sebe, kakor želite. Izdelkom zaupajo mnogi po vsem svetu, ne glede na to, ali gre za lase, brado ali britje, zagotovijo, da bodo ves dan, vsak dan izgledali in se počutile najboljše.

L1 ART-PE

V podjetju ART-PE d.o.o. že več kot 20 let nudimo celotno opremo za kozmetični in frizerski salon, naprave, potrošni material in profesionalno kozmetiko. Za vaš salon po zajamčeno najnižji ceni v ART-PE (www.art-kozmetika.com) dobite vse za manikiro in pedikuro, depilacijo, masažo, vse za urejanje nohtov, frizerske stole in umivalnike, ogledala in delovne stole. Smo pa tudi ekskluzivni zastopniki za kozmetiko Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiko Lady Stella in prestižno opremo za kozmetične salone Soleni. Poleg lastnega servisa za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi z nenehnimi izobraževanji.

L2 HADDI IMTEX

Pripomočki za frizerske in kozmetične salone.

M1 L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel je vodilna profesionalna blagovna znamka za lase z več kot 110 letno tradicijo. Leta 1904 je Eugene Schueller razvil prvo barvo za lase, da bi zadovoljil potrebe frizerjev. Leta 1909 je bil ustanovljen L’Oréal, ki še danes določa trende v svetu na področju oblikovanja, barvanja in nege las. L’Oréal Professionnel sodeluje z najboljšimi frizerji in umetniki z vsega sveta ter je prisoten v zaodrju največjih modnih revij.

M3 PROFKO.SI

Profko.si je profesionalna frizerska trgovina. V svojem portfelju imamo različne blagovne znamke. Smo zastopniki za različne blagovne znamke, in sicer Milk_shake, Denman, Efalock, HH Simonsen, JRL, Frutti Professional, Genus in druge. Veseli bomo vašega obiska v naši novi trgovini na Magistrovi ulici 1 v Ljubljani.

M4 YBERA PARIS

Profesionalni izdelki, ekskluzivni za frizerje. Inovativne formule za intenzivne tretmaje za ravnanje las in posebno nego. Edinstvena nega z dolgotrajnimi učinki, ki zagotavljajo zdravje las.

M5 PRONEGA

PRONEGA, frizerska trgovina, d. o. o. je podjetje, ki že več kot petnajst let uspešno sledi svojim ciljem. Je nedvomno eno od vodilnih podjetij po zastopanju in prodaji visokokakovostnih izdelkov priznanih blagovnih znamk za frizerske salone na slovenskem tržišču. Premišljeno izbrani kozmetični izdelki, pripomočki in oprema za frizerske salone izpolnjujejo najvišje standarde tako sestavin kot materialov in so usmerjeni k zadovoljevanju potreb strank ter končnih kupcev.

M6 TRIMUŽIJAT

Trimužijat je podjetje, ki je usmerjeno v razvoj frizerskih salonov. S svojo ponudbo prevzame celoten proces od izrisa načrta frizerskega salona do montaže in postavitve. Trimužijat izobražuje svoje potencialne in obstoječe stranke na Akademiji za frizerje Trimužijat v Logatcu in skrbi za njihov marketing. Primarna dejavnost ni zgolj prodaja kakovostnih izdelkov premium blagovnih znamk, ampak razvoj frizerskega salona.

M8 REVIJA FRIZER

FRIZER je slovenska profesionalna frizerska revija, ki je hkrati namenjena frizerjem in strankam, ki čakajo v frizerskem salonu. Na trgu smo od leta 2005. Pripravimo 4 številke na leto. Revija je zastavljena kot katalog frizur. Ne manjkajo niti reportaže z dogodkov, predstavitve novosti na trgu, step by step tehnike, intervjuji …