Nives Kafol

NIVES KAFOL je ustanoviteljica in direktorica podjetja Phoebus d.o.o., ki zastopa nekaj kozmetičnih blagovnih znamk.

S kozmetiko Bioeffect se je srečala leta 2010,  ko je islandsko podjetje Sif Cosmetics tržišču predstavilo svoj inovativni izdelek Bioeffect EGF Serum. Osnova, na kateri je zasnovana kozmetična linija Bioeffect, njena učinkovitost in inovativni znanstveni pristop, so jo takoj navdušili in tako je že v istem letu na slovensko tržišče pripeljala takrat edini izdelek Bioeffect EGF Serum. Od takrat dalje se število zadovoljnih uporabnikov te kozmetične linije le še povečuje. V letošnjem letu Bioeffect svoj drugačen način negovanja kože predstavlja tudi v kozmetičnih salonih

Sobota, 8. april, ob 13.30 na glavnem odru: Rastni aktivatorji v negovalni kozmetiki

Odkritje rastnih aktivatorjev EGF in NGF, ki je bilo leta 1986 nagrajeno z Nobelovo nagrado za medicino, je na področju medicine in genetike. prineslo marsikaj novega in sprožilo pravo revolucijo. EGF je protein, ki je naravno prisoten v naši koži. Njegova naloga je spodbujati samoprenovitvene procese. EGF je idealna sestavina negovalne kozmetike, vendar je šele inovativen biotehnološki postopek, ki so ga odkrili islandski znastveniki, omogočil da EGF v kozmetiki zares deluje. BIOEFFECT je prva in edina kozmetika na svetu, ki vsebuje kopijo človeškega proteina proizvedeno v rastlini.

Več o tem, kaj prinaša EGF naši koži in, kako deluje kozmetika, ki vsebuje ta protein, vam bo na predstavila Nives Kafol.