MISS UNIVERSE SLOVENIJA – CASTING in MODNA REVIJA WEDDING LOOK

Ekskluzivno na sejmu LOVE BEAUTY: Spoznajte bodočo MISS UNIVERSE SLOVENIJE!

Lepotice boste imeli priložnosti srečevati vse dopoldne, ko se bodo pri različnih razstavljavcih ličile, urejale frizure, nohte … Tako čaka obiskovalce sejma prava paša za oči in hkrati redko razkrit vpogled v zakulisje priprave modne revije.

Oba dneva sejma pa nas ob 16. uri čaka modni spektakel, ki bo hkrati tudi casting v živo: modna revija WEDDING LOOK z gostjo Bernardo Marovt, veliko modno poznavalko in najuspešnejšo slovensko manekenko.

Dekleta se nam bodo predstavila v poročnih oblekah Popolne obleke, ki nakazujejo smernice letošnje poročne mode za vse okuse: zapeljive, čipke, ozke, bogate, dolge in kratke … Ob predstavitvi se bodo po pisti sprehodile v vrtoglavih petkah, ki so sanje vsake dame.

Na sejmu se zgodba Miss Universe Slovenije še vseekakor ne zaključi. Po castingu, ki bo na sejmu LOVE BEAUTY potekal v živo, bomo v petih oddajah, ki se bodo predvajale na TV3, izbranim dekletom zastavili različne izzive in naloge ter neprekosljive nagrade … Več pa je še zavito v tančico skrivnosti.

Spremljajte pot deklet do samozavestnih poslovnih žensk in končnega izbora za Miss Universe Slovenije na Facebooku: @MissUniverseSloveniaOfficial

Informacije: info@miss-universe-slovenija.si