mag. Karla Janeš

Magistra Karla Janes je diplomirala na Naravnoslovno-matematični fakulteti, Univerzi v Zagrebu smer Analitična kemija in Biokemija. Po službovanju v Plivinem oddelku za raziskave in razvoj in kontrole kakovosti je svoje izobraževanje nadgradila s specialističnim popoldanskim študijem na Farmacevtsko-biokemijski fakulteti Univerze v Zagrebu, oddelek Dermato-farmacija in medicinska kozmetologija.

Leta 2019 je prevzela pozicijo managerja v Med-Line d.o.o. in v Med-Line Akademiji za estetiko in nego kože v Zagrebu vodi teoretični del za izobraževanje o sestavi in delovanju kemijskih pilingov in mezoterapije v sodelovanju z dr. Marijo Škornjak, direktorico Med-Line akademije za estetiko in nego kože za zdravnike in lepotne profesionalce.

Sodeluje na kongresih estetske medicine v Hrvaški kot predavatelj in asistent med izobraževanimi delavnicami, kot tudi na pomembnih kongresih estetske medicine v Europi (IMCAS Pariz, Monte Carlo, Milano, Bologna itd.) s namenom nadaljnjega izpopolnjevanja na področju dermato-farmacije in kozmetologije.