Josip Zekić dr. med. specialist medicine dela, prometa in športa

  1. Profound

Revolucionarni izdelek za globinsko biorevitalizacijo kože, K-Surgery & LoveCosMedical mezoterapijski kokteil vrhunskih rezultatov.

 

  1. Intra-Lipo terapija

Odstranjevanje nakopičene maščobe in oblikovanje telesa s pomočjo nove generacije lipolitičnih raztopin, brez kirurškega posega,  brez okrevanja.

 

Predavatelj:

Josip Zekić dr.med., univ.spec.med.dela in športa, univ.mag phd,edu.psych et paed.

 

Nad maščobe brez noža  –  dr.  Josip Zekić

Odstranjevanje nakopičene maščobe in oblikovanje telesa s pomočjo nove generacije lipolitičnih raztopin, brez kirurškega posega,  brez okrevanja.

”V času hitrega življenskega sloga, pomankanja časa in nepravilne prehrane, nas je malo, ki bi bili popolnoma zadovoljni s svojim izgledom. Predvsem nas motijo z leti ”pridobljene” maščobne obloge, ki jih je praviloma zelo težko odpraviti. V takšnih primerih vam sedaj lahko pomagamo z injekcijsko lipolizo, s katero dosežemo trajno zmanjšanje maščobnih oblog, zlasti na mestih, kjer le teh ne moremo zmanjšati ali odpraviti s še tako disciplinirano telesno dejavnostjo ali strogo dieto. Injekcijska lipoliza je postopek,  ki vam omogoči, da se sami odločite, katere maščobne obloge boste odpravili.

Postopek je namenjen tistim, ki pri preoblikovanju postave in odpravi neželjenih maščobnih tkiv prisegajo na  naravne načine kot so gibanje in pravilna prehrana in ne želijo operativnih posegov, ki so bili do sedaj edini učinkoviti. Po posegu je okrevanje  razmeroma hitro. Bolniška odsotnost ni potrebna, razen morda če se poseg opravi na obrazu.”