Hrvoje Reil, dr.med

Predavatelj Hrvoje Reil, dr.med o:

Clinisept+ ponuja dezinfekcijska zdravila iz estetske medicine, zobozdravstva in podiatrije, ki jih je mogoče uporabljati pred, med in po tretmajih. Podjetje je razvilo tudi varne in enostavne izdelke za nego na domu, ki pomagajo vzdrževati visoko raven higiene kože, prispevajo k hitrejšemu okrevanju in boljšim rezultatom tretmajev.

Clinisept+ Priprave in postopki & Clinisept+ Postopki aftercare – Estetski, zobozdravstveni in podiatrični izdelki

Clinisept+ Prep & Procedure je nežno, a izjemno učinkovito razkužilo za kožo, ki kožo hkrati očisti in pomiri. Učinkovito zmanjšuje pordelost in podpira regeneracijo in regeneracijo kože.

Najnovejša tehnologija, ki temelji na hipoklorni kislini, zagotavlja hitro protimikrobno zaščito, vendar brez ščemenja ali draženja, značilnega za običajna razkužila.

Formula, primerna za kožo, daje pacientu prijeten občutek hlajenja in pomirjanja kože. Zaradi svojega edinstvenega načina delovanja, ki temelji na oksidacijskih postopkih, izdelki Clinisept+ ne vodijo do protimikrobne odpornosti.

 

Clinisept+ Prep & Procedure je namenjeno samo profesionalni uporabi, medtem ko je Clinisept+ Procedure Aftercare posebej zasnovana za nego na domu.

 

Fino pršilo omogoča pacientom, da vzdržujejo visoko raven higiene na predelu posega, ne da bi se dotikali kože. Clinisept+ Procedure Aftercare ohranja visoko raven zaščite kože pred okužbami, kar prispeva k hitrejšemu in boljšemu okrevanju kože.

 

Zobna nega – Clinisept+ za izpiranje ust

 

Ustna voda Clinisept+ je sredstvo za izpiranje ust, ki temelji na revolucionarni formuli na osnovi hipoklorne kisline in zagotavlja najvišjo raven protibakterijske zaščite, vendar brez ščemenja ali draženja, ki pogosto pri običajnih ustnih vodicah. Ne vsebuje klorheksidina ali alkohola, barv ali arom, zato je idealen negovalni izdelek za občutljive zobe in dlesni.

 

Vodilni zobni kirurgi v Veliki Britaniji priporočajo Mouthwash Clinisept+ kot najboljšo rešitev ustne nege, ki je trenutno na voljo na trgu.

Raziskave, certifikat in nagrada Aesthetics Awards 2017

 

Neodvisno dermatološko testiranje in številne študije v celoti podpirajo trditve podjetja, da so izdelki Clinisept+ netoksični, niso mutageni, niso alergeni in niso citotoksični ter da ne dražijo kože in oči kar gre zahvala nevtralni formuli pH.

 

Dermatološki testi so potrdili, da izdelki Clinisept+ ne povzročajo stranskih učinkov in nimajo posebnih kontraindikacij. Izdelki imajo vse potrebne certifikate evropskih standardov in CE znak.

 

Clinisept+ je leta 2017 na podelitvi Aesthetics Awards osvojil nagrado za najbolj inovativen izdelek estetske medicine. V obrazložitvi nagrade je navedeno, da je Clinisept+ revolucionarna tehnologija, ki na področju estetske medicine prinaša velike koristi nad obstoječimi rešitvami za dezinfekcijo kože in preprečevanje okužb.