HARIS OMANOVIĆ

Haris Omanović je globalni kreator. Potuje po celem svetu in je inspiracija ljudem, da izbirajo svojo srečo.

Začel je z vodenjem delavnic osebne rasti pred več kot desetletjem in sicer zato, ker že celo življenje želi spremeniti svet. Že od otroštva se mu je zdelo, da nam ta planet ponuja veliko več, kot si ljudje dovolijo prejeti.

Izobraževal se je na seminarjih po celem svetu in sproti začel voditi svoje delavnice. Vsaka tehnika mu je nekaj dala, še največ pa, kot sam pravi, se je naučil skupaj s sodelujočimi na njegovih delavnicah.

V zadnjih nekaj letih je bil vsakih nekaj dni v drugi državi oziroma na drugem kontinentu, kjer je vodil predavanje. Tako da je vedno zmanjkalo časa za dogodke v Sloveniji, kjer prebiva z družino.

Skozi svoje delavnice, je raziskoval kako zaživeti najboljše, kar lahko in kako v to povabiti druge ljudi. Področja, ki jih zaobsegajo so telo, posel in odnosi, ki so nekako ključna področja našega življenja in se tudi podpirajo med seboj.

Zelo ga je poneslo v kreiranje s telesi, kot da je to eno od poglavitnih načinov, kako zaživeti polnost življenja. Povezava s svojim telesom in Zemljo. Tako razvija svoje seminarje z imenom EarthFlow® in GAIAtouch™, kjer ima z udeleženci izjemne rezultate. Ljudje poročajo o velikih spremembah celega življenja in počutja že po eni udeležbi.

Sicer pa je Haris tudi velik navdušenec nad poslovnim ustvarjanjem, podjetništvom, prodajo, marketingom, investiranjem, osebnimi financami. Za ustvarjanje teh seminarjev deluje pod imenom EarthFlow Business Wizards™, kjer ljudem pokaže zelo poseben pristop podjetnemu delovanju. 

Kot sam pravi, želi skozi svoje delo ustvariti čim več osebnih trenerjev, poslovnih trenerjev, tako smo veliko večja sprememba. Zato se na njegovih seminarjih naučiš, kako tudi sam postati voditelj le-teh.

Njegovi prihodnji dogodki so objavljeni na spletni strani www.haris.si

S Harisom Omanovićem se boste lahko spoznali skozi dve njegovi delavnici, ki bosta v mali predavalnici:

Moč Izbire

Kaj če si kreator svojega življenja v vsakem trenutku. Kaj če v vsakem trenutku kreiraš in spreminjaš svojo prihodnost? Je čas, da stopiš v svojo moč izbire in ustvarjanja?

Moč Dotika

Telo in ta planet nam mogoče lahko pokažejo veliko več. Če si dovolimo vstopiti v nekaj novega, se novo lahko pojavi. Kaj če z dotikom lahko spremenimo vse v svojem življenju? Kaj če je naše telo zmožno veliko več?

Za več osebnih izkušenj bo za vas prisoten tudi v razstavnem predelu Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana na razstavnem mestu A3 v Marmorni dvorani.