HAIR FORUM

S ponosom predstavljamo nastopajoče na največjem frizerskem dogodku v Sloveniji – Hair Forum 2024, ki bo potekal v okviru sejma Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana. Na velikem odru bodo 14. aprila 2024 nastopili:


ROBERT CROMEANS

Globalni artistični in poslovni direktor John Paul Mitchell Systems® 

Frizer, lastnik salona, odrski umetnik in legenda frizerske industrije – globalni artistični in poslovni direktor podjetja John Paul Mitchell Systems® – Robert Cromeans s svojo očarljivo duhovitostjo, inovativno umetnostjo in preverjenimi poslovnimi strategijami navdihuje frizerje po vsem svetu. Ponosen lastnik znanih verig salonov » A Robert Cromeans Salons« in »Walk-In Salons by Robert Cromeans«, ki se nahajajo v San Diegu, Las Vegasu in Tulsi v Združenih državah Amerike. Le redki so dosegli takšno mednarodno priznanje, še manj pa je takšnih, ki si prizadevajo, da bi skrivnosti svojega uspeha delili tudi z drugimi. Robert deli svoje preverjene tehnike, nauke o umetniški inovativnosti in nalezljivi iznajdljivosti s svojim sporočilom spodbude: »Če to zmorem jaz, zmorete tudi vi.«

MARY CROMEANS

Mednarodna edukatorka John Paul Mitchell Systems® 

Mary Cromeans, zvezda artističnega tima Paul Mitchell v ZDA, ustvarja dih jemajoče preobrazbe modelov na vsakem koraku postopka, od začetne izbire modela do dokončanja končnega videza na odru dogodka. Mary dela v salonu Roberta Cromeansa v San Diegu (Kalifornija), njena posebnost pa je barvanje s »petimi zvezdicami«. Njena moč in tehnično znanje, ki ju deli kot mednarodna edukatorka Paul Mitchell, v veliki meri izvirata iz neposrednih izkušenj uporabe barv pri vsakodnevnem delu v salonu. Zaradi svoje strokovnosti in sijoče osebnosti je ena izmed najbolj iskanih umetniških osebnosti Paul Mitchell na mednarodnih šovih in dogodkih.

MIČ STYLING ART TEAM

Sestavljajo ga Tomaž Turk, Matjaž Okorn, Matej Prinčič, Borut Novak, Manó Kolarič in Aska Kajtazović

Brezmejno ustvarjalni in v nenehnem dialogu z lepoto je vrhunski Mič styling Art team. Z izjemno ustvarjalno močjo, strokovnim znanjem in izkušnjami v sodelovanju z lasno kozmetiko Paul Mitchell ustvarja fantastične kolekcije in harmonijo striženja, česanja in barvanja. Art team je tim, ki mu je iluzija estetike večna strast in vizija. Dobrodošli MIČ STYLING.


MATEJ KOMAR & ekipa Mosquito Hair Lab

Frizer, lastnik in kreativni direktor Mosquito Hair Lab frizerskih salonov in akademije ter ambasador pri Goldwell

Predstavnik slovenske alternativne in avantgardne modne scene pripravlja odrski šov, kakršnega še niste videli v Sloveniji! Mosquito Hair Lab je koncept, v katerem se prepletata frizerski salon, namenjen strankam, in frizerska akademija, namenjena profesionalnemu frizerstvu in alternativni modi. Je nekakšen labirint, ki ga je ustvaril, da bi uredil preveč razmetani entuziazem, inspiracijo in kreativnost v trden koncept. »Ta ima takšne temelje, da lahko sistemsko »kompliciramo« in izdelujemo kolekcije, ki imajo smisel na modnem, umetniškem in profesionalnem frizerskem področju. Illusion, Inspiration, Visualization, Creation je glavno vodilo moje avantgarde, ki pove celovito zgodbo inspiracije, ki sestavlja kolekcijo,« pojasnjuje Komar.


BIZNIS SEMINAR

Od škarij do dobička: Umetnost upravljanja in financiranje frizerskega salona

Strokovnjaka iz menedžmenta in financ vas bosta popeljala skozi ključne principe upravljanja uspešnega salona in vam iz prve roke podala nasvete za uspešno pridobivanje kreditov ter drugih finančnih sredstev. Sledila bo interaktivna razprava o izzivih v frizerski industriji. Izobraževanje bo primerno tako za lastnike kot za bodoče lastnike salonov.


NEBOJŠA BJELICA

Štiridesetletne izkušnje Nebojše Bjelice kot stilista, frizerja in pedagoga segajo na tri celine: od rodnega Kruševca in Evrope, preko Afrike in Amerike do Beograda, kjer je bil leta 1999 soustanovitelj, predavatelj in tehnični direktor Akademije Redken.

Izpopolnjeval se je v Dusseldorfu, Londonu, Budimpešti (Tony&Guy Academy), Las Vegasu, Moskvi (Redken Academy), Parizu (L’Oreal Academy), Milanu, Torinu (Previa Academy). BjelicaHair (BHAIR) je blagovna znamka, ki obstaja že več kot 25 let, v okviru katere je bil leta 2008 odprt salon v Hotelu Splendid v Bečićih.

Kot dokazuje učbenik, ki je pred vami, so v središču pristopa Nebojše Bjelice vedno stranke – njihove potrebe, zahteve in lastnosti. Z različnimi tehnikami striženja, barvanja in oblikovanja las Bjelica zaokrožuje osebni stil strank, ki ga skuša uskladiti z individualnostjo in senzibilnostjo osebe. Nazadnje je poudarek na zdravju, sijaju in vitalnosti las, s poudarkom na njihovih naravnih lastnostih. Kot rezultat, ima pričeska obliko, ki jo je enostavno vzdrževati dolgo časa.

Projekt DESC zaokrožuje dolgoletne izkušnje in specifičen pristop k delu in izobraževanju, s poudarkom na negi las in estetiki, izobraževanju, svetovanju za delo v salonu ter distribuciji izdelkov za nego las.


IVICA ZANETTI

Ivica Zanetti je eden najbolj znanih hrvaških frizerjev; edukator več profesionalnih znamk. Delal je na festivalu v Cannesu, izbran za frizerja leta, edini hrvaški frizer v dvorani slavnih. Skrbi za frizure številnih znanih Hrvatov.


PROGRAM HAIR FORUM:

10:30 Pričetek (sprejem udeležencev)

 • Biznis seminar z Boštjanom Polancem in gostom
 • IVICA ZANETTI
 • NEBOJŠA BJELICA
 • MIČ STYLING ART TEAM
 • Robert Cromeans & Mary Cromeans
 • Matej Komar & ekipa Mosquito Hair Lab
 • Pogostitev 

18:00 Predviden zaključek HAIR FORUM

Naročilo vstopnic: 041 422 242 ali vstopnice@sejemkozmetike.si.

Online naročilo vstopnic HAIR FORUM:

  Naziv podjetja ali vaše ime:

  Kontaktna oseba:

  Davčna številka:

  E-naslov:

  Mobilna telefonska številka:

  Naročam vstopnice HAIR FORUM po ceni 150€ z DDV:

  Vstopnico naročam še za (vpišite ime in priimek):

  Dovoljujem da me obveščate o dogodku preko navedenega maila in telefonske številke:

  Na osnovi izpolnjenega obrazca vam pošljemo predračun.

  Dodatne želje