Kristijan Petek

 

Vrhunski lasni stilist. Kristijan Petek 02

Kristijan Petek je vrhunski lasni stilist, kreativni direktor in manager KSFH – Kristijan Styling Frizerske Hiše. Velja za lasnega virtuoza z najboljšo retoriko in tehnično dovršenostjo. Je ambasador SKP za centralno in vzhodno evropo ter severno Azijo.

Kristjan poleg dela v »domači hiši« vodi tudi številna strokovna izobraževanja za frizerje. Tesno sodeluje z različnimi modnimi oblikovalci, fotografi, televizijami in revijami. Zasledimo pa ga lahko tudi na različnih revijah in frizerskih showih po celem svetu. Vodilo njegovega kreativnega teama je »inovativnost, izobraževanje in natančnost!«

Začetki njegovega dela segajo v leto 1993, ko je z odprtjem svojega prvega frizerskega salon vstopil v svet frizerstva in postavil nove norme stirženja v Celju. Svoje delo je v zadnjih letih razširil tudi v projekt Hair Atelje- lasuljarno, ki je specializirana trgovina z lasuljami, lasnimi vstavki ter podaljskih iz naravnih ali sintetičnih las, pomočki za njihovo nego, nošenje in pokrivali.

V sobotnem popoldnevu tako lahko pričakujete styling by KSFH Lasuljarna – ekskluziven prikaz prepleta tehnik in postopkov, ki bodo brez večjega poseganja v las ali lasno strukturo  kratkolasko spremenile v dolgolasko. Ne pričakujte keratinskih čepkov in standardnega podaljševanja, pričakujte »art« preobrazbo za poročne ali posebne priložnosti.