Emeše Bačkai

International Makeup TrainerEmeše Bačkai

Po poklicu je akademska glasbenica, ličenju se je začela posvečati vzporedno z glasbo; a možnosti umetniškega izražanja na obrazih so je toliko navdušile, da se je na svoji poklicni poti kasneje preusmerila. Svoje strokovno znanje za ličenje je pridobila v Budimpešti, kjer je odkrila številne možnosti za razvijanje svojih sposobnosti vrhunskega ličenja.

Leta 2001 je odprla v Ljubljani Hišo lepote, v kateri se prizadeva za zelo kvalitetno delo s strankami.

Leta 2009 je izdala svojo prvo knjigo z naslovom Ličenje za vsakogar. Knjiga je na uradnem seznamu učbenikov v srednjih frizerskih in kozmetičnih šolah iz predmeta ličenje.

Svoje znanje o 3D tehniki ličenja je izpopolnila s študijami pri različnih strokovnjakih in svetovnih prvakih v ličenju na OMC tekmovanjih.

V Sloveniji in v tujini deluje kot predavateljica in voditeljica svojih avtorskih tečajev ličenja v okviru European Makeup Academy, v kateri z naprednimi zamislimi in metodami prenaša svoje praktične izkušnje s področja profesionalnega ličenja na nove rodove.

Emeše Bačkai je v zadnjih letih postala ena od najbolj prepoznavnih makeup artistov  na področju srednje Evrope in Balkana. Vodi in organizira številne mednarodne Masterclasse in tečaje za vizažiste. Na svojih seminarjih predstavlja sodobnejše 3D tehnike ličenja: tehniko svinčnika, Aquarell tehnike in vodo odporne tehnike gel-linerja ter Arabske tehnike ličenja.

S svojimi nastopi in gostovanji v Budimpešti, Pragi, Bratislavi, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu in Banja Luki je pridobila veliko popularnost in je postala prava atrakcija na kozmetičnih prireditvah in dogodkih.

Dobrodošli na show v nedeljo zjutraj na glavnem odru sejma.

Poročni vodoodporni 3D make up za – nova, revolucionarna tehnika z gel-liner tehniko za dolgo obstojni make up, primeren za svečane in posebne priložnosti.

Emeše Bačkai je edinstveno tehniko ličenja že prezentirala po srednji evropi in Balkanu in povsod požela veliko zanimanje in z novo tehniko navdušila tudi največkja imena vizažistokv in vizažistk.

Tehnika bo v prihodnosti zelo priljubljena in stranke v salonih bodo želele za svoje posebne priložnosti biti naličene s to, posebno tehniko.