Daniel Peter

Poznate Daniela Petra? Svojo kariero je začel v koncu devedesetih let, v Nemčiji. Začel je skormno in preprosto – z Daniel Peter 3manikuro in pedikuro, nato pa svoje izobraževanje in znanje pilil v uglednih nemških podjetjih.

Leta 2003 ga je pot zanesla v Avstrijo, kjer se je zaposlil in si pridobil močno podporo uglednega nemškega podjetja. Uspešno je skrbel za linijo proizvodov in za izobraževanja glede njihove uporabe. Leta 2009 so njegove ambicije prerasle meje dotedanjega, zato se je odločil, da si ustvari svoje podjetje in nastal je BEAUTY-PETER.AT.

BEAUTY-PETER.AT je specializirana trgovina za manikuro in zanjo potrebne proizvode. Del njegovega podjetja so tudi šolanja, ki potekajo po različnih šolah po Avstriji pa tudi pri nas v Sloveniji – na koroškem. Eden izmed številnih šolskih centrov na katerih Peter predava je tudi »Color effecte«, ki je najboljši tovrstni avstrijski inštitut.

Peter s svojim znanjem in vnemo podpira tudi kozmetično sekcijo gospodarske zbornice na avstrijskem Koroškem, saj velja za enega največjih strokovnjakov nohtne industirje Avstriji. Od leta 2003 naprej pa sodeluje kot član žirije pri nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih uglednih podjetij.