Gosti sejma

PROGRAM NA GLAVNEM ODRU SEJMA (program je še v dodajanju)

Metod Tasič – Frizerski seminar “Step By Step”. Več (tukaj)

Antonio Tufano – ustanovitelj freestyle striženja in freestyle škarij s tremi rezili ter barvanja s FREE COLORS folijami. Več (tukaj).

Deborah Mitchell – kozmetična terapevtka, ki ji zaupajo znanih osebnosti kot so Dannii in Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham, članice britanske kraljeve družine in druge. Več (tukaj)

Steve Douch – je usposobljen v posebnih učinkih fotografske protetike, lepotna ličenja, poslikava obraza, gledališki makeup in napredne tehnike permanentnega makeupa. Več (tukaj).

Dr. Ivana Nola je vodilna hrvaška dermatologinja s področja anti-aging medicine in ustanoviteljica poliklinike Nola v Zagrebu. Več (tukaj).

Evgen Gec. Vizažist, kozmetični svetovalec in prodajni trener. Več (tukaj).

Dr. Matic Fabjan je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Je eden od ustanoviteljev klinike Fabjan. Več (tukaj).

Daša Kovačič Beković, dr.med., specialistka plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, opeklin in kirurgije roke, Fellow of EBOPRAS. Več (tukaj).

Boštjan Drev, dr. med., spec. oftalmolog, očesni center VIDIM. Več (tukaj).

Dr. Franc Planinšek je mednarodno priznan strokovnjak na področju plastične kirurgije. Več (tukaj).

Norka je diplomirala šolo nohtov leta 2007. To je bilo preden je študirala umetnostno zgodovino na Fakulteti vizualnih komunikacij. Več (tukaj).

Dominika Tompa Majcen, magistra farmacije z znanji iz raziskovalnega področja iz medicini ter bogatimi izkušnjami na področju farmacije in farmacevtske industrije. Več (tukaj).

Nina G. Krajnc, mediestetik specialist, vodilna predavateljica Aikon Akademije. Več (tukaj).

Nives Kafol je ustanoviteljica in direktorica podjetja Phoebus d.o.o., ki zastopa nekaj kozmetičnih blagovnih znamk. Več (tukaj).

Sam Biddle, izredno nadarjena nohtna mojstrica iz Velike Britanije, je ena izmed vodilnih in najprepoznavnejših oseb v nohtni industriji. (Več tukaj).

Antonio Sacripante – nohtna industrija brez njega ne bi bila to, kar je! (Več tukaj).

.