Exhibitors

Brands presented at BEAUTY FORUM by COSMOPROF Ljubljana 2023.

Brands written alphabetically, cosmetic and hairdressing sector.

ACCESS BARS®A3 LAKŠMI AKADEMIJA ZA ŽENSKED3
ACCESS CONSCIOUSNESSA3 LEMIB1
ACTYVAL3 LILLY NAILSE7
ADEN MAKE UPC5 LIME BOOKINGE8
AFRODITA PROFESSIONALC6 LISAP MILANOK1
AIRCOM ONEA4 LIVE SPAB1
AKADEMIJA ZA ŽENSKE LAKŠMIG3 LNS.SIC3
AQUAPEELF1 L’ORÉAL PROFESSIONNELM1
AQUAPUREF3 LUCAS COSMETICSD6
AROMA HERBALB6 LUXLASHD6
ARTEGOM5 LVRD7
ART-PEL1 MAGNETIC NAILSE11
BEAUTYFORG1 MAKEARD7
BERGAMOTH4 MALETTIL3
BERNS NAKITA2 MANUELA PICARD COSMETICSF2
BIANCO EVENTOA1 MARILY NAILSD6
BIOPTRONE5 MASAŽA 5-IH KONTINENTOVA3
BLOMDAHLE9 MASSUGUL3
BRONSUN DYEH1 MAX PROK1
BYBILISL2 MAXYMOVAH1
CELLUMAF3 MAYAMYH1
CERIOTTIB6 MEDI PEDH3
CHRISTIAN COEHLERTA1 MEDLINEE4
CHRISTINE SCHRAMMEK DR.MED.F3 MESMERIEB6
CLEOPATRAB6 MESO INFINITYF3
CLINISEPT+ PODIATRYC2 MICROMEDICO ACADEMYD2
CO2 CARBOXY TERAPIJAF1 MILK_SHAKEM3
COOLIFTINGF3 MILLA NOVAA1
COSMETIC TESTING LABB4 MONSTERL3
COSMOSOFTF3 MS MODAA1
CRYOPEN B+C2 NELSON MOBILIERB1
CRYSTAL NAILSD6 NOELLEB1
DAKINA GROUPF3 NOREL DR. WILSZF3
DENMANM3 NOUVEAU LASHESD5
DEPOTM5 NUGENESIS NAILSD7
DERMAVIDUALSD3 OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJEH6
DERMAVIDUALSG3 PATRICIAMIB1
DIVA PRO STYLINGJ1 PAUL MITCHELLM5
DIVINE NAILSC1 PERFECT EYELASHB2
DOLLY BY LE PETIT TOMA1 PINK-AGING MEZOTERAPIJAF1
EARTHFLOW BUSINESS WIZARDSA3 PODERMC2
EARTHFLOW®A3 PODOPHARMC2
EFALOCKM3 PROMINADISPLAYSG2
ELCHIML3 REDKENJ2
EPILFREEB3 REFITF3
EUROMEGAD4 REGINCÓSJ3
EV JETF1 RENEW SPRAY TAN IN TEČAJI E6
EVA LENDELA1 REVIVREB1
FEETCALM D9 SIGGIH5
FLOSEB1 SKINZZO 4.0 MEDICALF1
FOOTLOGIXB3 SOLFINEL3
GAIATOUCH™A3 SPAD6
GIAMBERTONEL3 SPA LANDB1
GIBLORS, SIGGIH5 TESLA MED ION STREAM 680 PROE1
GIM MEDE10 TESLA MED PHYSIO ONEJAX WAXE1
GLAMLASHESB6 THE GEL BOTTLEF4
GREAT LENGTHSJ3 THERAPY AIRE5
HD BROWSD5 TOPMEDICUSD1
HEMPTOUCHB6 TRONTVEITB1
HH SIMONSENM3 TUFTL3
HL ALWAYS ACTIVE ( IZRAEL)E3 ULTRATONEF3
HYPERLIGHT EYEWEARE5 UNIVERZA V LJUBJANIH2
IBIZA HAIR TOOLSJ3 UTSUKUSY MEDICALF3
ICOONEF1 VACUSLIM 48B6
ILASHHEROC4 VALENTINA SLADKORNA PASTAB5
INDIBAC7 VISTA0
INDIGO NAILS LABG4 VITAYESB3
INNOFACIAL AQUAPEELF1 HADDI IMPEXF5
ISACCOH5 HADDI IMPEXK3
ITALWAXB6 WAX:ONEB3
JAX WAXF2 WELLA PROFESSIONALSK2
JRLM3 WETBRUSH PROM5
JULIANA NAILSC3 Y.S.PARKM5
JUSTIN ALEKSANDERA1 YBERA PARISM4
KEMONL3 YSOTHEAB1
KINETICSE9 ZEPTER COSMETICSE5
LADY STELLAB6   

A0 VIST

VIST – Fakulteta za aplikativne vede edina v Sloveniji izvaja študije 1. st. Kozmetika, Podologija, Fotografija ter Kozmetika 2. st., pomembni del so tudi raziskave. Na sejmu izvaja Sončni kotiček v okviru preventivnega zdravstvenega programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo ob podpori Ministrstva za zdravje

A1 WHITE COUTURE

V salonu White couture nudimo bogato ponudbo poročnih oblek in čevljev znanih poročnih znamk. Veliko izbiro svečanih oblek za vse priložnosti. In bogato izbiro oblekic za mini dame. Prav tako boste našli izbiro nakita in ostalih dodatkov.

A2 BERNS NAKIT

Naše osebno poslanstvo je oživiti edinstveno oblikovane izdelke, kjer sta navdih in čustvena predanost v popolni harmoniji. Verjamemo, da naš kakovosten nakit in darila niso le izdelki. Utelešeni nepozabni trenutki in večni spomini. V njih sta duša in materija popolnoma prepleteni. Njihove najnovejše podrobnosti so oblikovane tako, da izpopolnijo človeške odnose, individualne sloge in samozavest.

Kakovost je naš prvi in najpomembnejši vidik pri izbiri materialov in ročnem ustvarjanju naših izdelkov, zato je naš nakit izdelan izključno iz antialergijskega kirurškega jekla in vznemirljivih koži prijaznih materialov, navdihnjen z dizajnom in barvami, ki ustrezajo trenutnim modnim trendom.

A3 ANA & HARIS OMANOVIČ

Haris Omanovič je globalni kreator. Potuje po celem svetu in je inspiracija ljudem, da izbirajo svojo srečo.

Ana Omanovič je Certificirana Facilitatorica Access Consciousness, Access Bars® facilitatorka, facilitatorka Telesnih procesov in specialnega programa Pogovarjajte se z entitetami®.

A4 AIRCOM ONE VRADNI SESALCI IN MANIKIRNE MIZE

Nova tehnologija vgradnih sesalcev za manikirne mize. Ročno izdelani v Nemčji iz kvalitetnih materialov. Patentiran sistem pred filtra, primerno za alergike. Izjemna moč sesanja, ki bo spremenila vaše delo v manikiri za vedno.

B1 SPA LAND

SPA LAND je podjetje, ki zastopa več profesionalnih kozmetičnih in frizerskih znamk. V njihovi ponudbi najdete široko izbiro kozmetičnih in frizerskih izdelkov Revivre, frizerskih izdelkov Trontveit, lepotnih izdelkov Flose in Ysothea, ličil PatriciaMi, čopičev Noelle, izdelkov za trepalnice in obrvi Perfect Eyelash ter salonske opreme Lemi, Live Spa in Nelson Mobilier. Poleg izdelkov ponujajo tudi tečaje za podaljševanje in vihanje trepalnic, oblikovanje, barvanje s kano in laminacijo obrvi ter organizirajo različna kozmetična izobraževanja.

B1 SPA LAND PERFECT EYELASH

Perfect Eyelash je Nizozemsko podjetje, ki ponuja material za podaljševanje in vihanje trepalnic, laminacijo obrvi, oblikovanje obrvi, barvanje s kano, japonsko vrisovanje obrvi, parmanentni make up ter kozmetične in negovalne izdelke. Imajo tudi svojo akademijo v okviru katere nudijo široko paleto izobraževanj. 

B3 MONIQUE BEAUTY POINT

Monique lepotna točka d.o.o. se že od leta 2006 ukvarja z distribucijo priznanih blagovnih znamk za kozmetiko kot so, Famous Names, Footlogix, Epilfree, wax:one, Greenik, NK Cosmetics, La Palm Spa products. Na sejmu Kozmetike se bomo predstavili s svetovno priznanimi materiali za pedikuro Footlogix, sistemom za trajno odstranjevanje dlak Epilfree, ki je novost na evropskem trgu ter wax:one voski iz Velike Britanije. V svoji ponudbi imamo tudi izobraževanja za pedikuro, voskanje ter manikiro. www.moniqueshop.si, studio.monique@gmail.com, 051358402.

B4 COSMETIC TESTING LAB

CTL d.o.o. nudi storitve s področja zakonske skladnosti in testiranj kozmetičnih izdelkov za Evropo, Združeno kraljestvo, ZDA in Kanado. Poleg priprave dokumentacije in izvedbe registracij, lahko izdelke tudi testiramo v našem lastnem laboratoriju ter opravimo ocene varnosti v skladu z ustreznimi zakonodajami.

B5 VALENTINA SLADKORNA PASTA

Proizvodnja valentina sladkorne paste za depilacijo,tečaji depilacije s sladkorno pasto valentina,spletna prodaja in storitve.www.depilacije.si

B6 ART-PE

V podjetju ART-PE d.o.o. vam že več kot 20 let nudimo celotno opremo za kozmetični in frizerski salon, naprave, potrošni material in profesionalno kozmetiko. Za vaš salon po zajamčeno najnižji ceni v ART-PE (www.art-kozmetika.com) dobite vse za manikuro in pedikuro, depilacijo, masažo, vse za urejanje nohtov, frizerski stoli, frizerski umivalniki, ogledala in delovni stoli. Smo pa tudi ekskluzivni zastopniki za kozmetiko Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiko Lady Stella in prestižno opremo za kozmetične salone Soleni. Poleg lastnega servisa za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi z nenehnimi izobraževanji.

C1 DIVINE NAILS

V letu 2021 smo stopili stopničko višje in ustvarili prvo slovensko znamko za nohte, ki ponuja vse za manikiro. Vsi naši produkti so skrbno preizkušeni in izbrani tako, da zadovoljijo popolnoma vsak okus, tako začetnike kot izkušene oblikovalce nohtov. Lani smo se prvič udeležili sejma kot Divine Nails in doživeli prvi večjih uspeh. Zelo smo hvaležne za tako sprejetost in podporo vseh naših stalnih in novih uporabnic. Tako vas tudi letos vabimo, da se udeležite sejma in nas počastite s svojim obiskom na naši stojnici.

C2 PEDIMED,d.o.o.

zastopa blagovne znamke in inovativne rešitve za  podološko obravnavo stopal v Sloveniji. Linije: PODOPHARM PROFESSIONAL, PODOPHARM MED, PODOPHARM THERAPY in PODOPHARM LUXURY SPA so linije specializiranih izdelkov. Revolucija v podologij  Clinisept+ Podiatry določa nova pravila, ki ima povsem drugačen pristop. Vsebuje čisto hipoklorno raztopino, ki posnema kemijo človeškega imunskega sistema.PODERM je sestavljen iz različnih serumov za različne problematike nohtov, ki so naravne in  biološke učinkovine, zato je danes PODERM vodilni na tem področju.

C3 KOZMETIČNA TRGOVINA LNS.si 

Kozmetična spletna trgovina www.lns.si in trgovina Celju. JULIANA NAILS, kvalitetna linija za nohte, za profesionalce in domačo uporabo. Ponaša se z več kot 500 barvnih odtenkov gel lakov in z vso paleto proizvodov, ki jih potrebujete v manikiri.

C4 ILASHHERO LASH LIFT IN LAMINACIJA OBRVI V ENEM

IlashHero, ki ga je združila strast do trepalnic, je bil ustvarjen z enim ciljem…..trepalnice za vsakogar. Za tiste, ki si še niste upali. Za tiste, ki si zaslužijo več. Za tiste, ki so predani. Naša misija je, da vsaki ženski vlijemo samozavest, da bo opravila tretmaje trepalnic. Zato odprite oči za možnosti in novo najdeno lepoto za vse – brez dvomov, brez strahov, samo trepalnice, ki so vsak dan osupljive in so čudovite.

Spremenili bomo igro trepalnic, zato začenjamo z novim tretmajem 2 v 1, ki bo revolucioniral način urejanja trepalnic in obrvi. Kombinirani tretma liftinga trepalnic in laminiranja obrvi, izveden v nekaj več kot eni uri. Največji rezultati v minimalnem času!

C5 ADEN MAKE UP

ADEN Make-Up je dinamična mednarodna blagovna znamka dekorativne kozmetike z več kot 20-letno tradicijo. Znamko odlikujejo inovativnost, profesionalna kakovost, koži prijazne aktivne sestavine in bleščeče barve. Prva linija izdelkov iz naše ponudbe vključuje tekoče šminke in svinčnike za ustnice enakih barv. Ta linije izdelkov še vedno velja za vodilno znamke, večina ljudi to očitno inovativno znamko ličil identificira s takšnimi izdelki. Vendar se je paleta izdelkov od takrat razširila na več kot 600 izdelkov, katerih cilj je, da se z živahnimi barvami in elegantnim dizajnom vtisnejo v srce vseh

C6 AFRODITA PROFESSIONAL

Kozmetika Afrodita je vodilno slovensko kozmetično podjetje s sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma. Z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami že več kot 50 let navdušuje profesionalne in končne uporabnike doma in po svetu. V nenehnem sodelovanju s svojim razvojnim laboratorijem snuje nove profesionalne izdelke in postopke, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo nadpovprečne rezultate.

C7 INDIBA

INTACT kot ekskluzivni zastopnik predstavlja vrhunsko radiofrekvenčno tehnologijo INDIBA (Barcelona). INDIBA tehnologija deluje na frekvenci 448kHz, ki edina zagotavlja največji učinek v zdravstvu, športu, estetski medicini in lepoti pristopih.

D1 TOPMEDICUS

Zastopamo vrhunske blagovne znamke, s katerimi boste vedno korak pred drugimi. Vabljeni v našo specializirano spletno trgovino www.profishop-topmedicus.si in odkrijte najboljše: kremne pene ALLPRESAN in PODOEXPERT za pedikuro, SKINCAIR za nego rok in telesa; CNC cosmetic s popolno ponudbo dermacevtske kozmetike & aparatur ter nutrikozmetiko & prehranska dopolnila BIOCYTE za lepoto iz notranjosti, hujšanje & odlično počutje.

D2 MICROMEDICO ACADEMY

Neinvazivna polnila z botoks učinkom. Edinstvena in revolucionarna kozmetika nove dobe, ki nahrani in obnovi kožo s čarobnim dotikom narave. Zakaj? Ker naravna polnila hitreje prodrejo v kožo in so manjša od por ter tako prodrejo v osrednji dermis, kjer se nahaja kolagen. Rezultati in poslovni model vas bodo navdušili.

D3 LAKŠMI AKADEMIJA ZA ŽENSKE

V Akademiji za ženske se trudimo, da ženskam podamo čim več informacij, idej in orodij, kako si lahko izboljšajo svoje življenje. Bistven del je tudi zabava, druženje in medsebojna podpora.

D3 DERMAVIDUALS

Zastopamo profesionalno dermatološko kozmetiko Dermaviduals, ki se lahko popolnoma individualno prilagaja tipu in stanju kože ter težavam in željam posameznika. Ne vsebuje umetnih konzervansov, emulgatorjev, dišav, mineralnih olj, silikonov …

D5 KP ACADEMY

Največja akademija za obrvi in trepalnice v Ljubljani! Postani izkušena stilistka vihanja trepalnic z najnovejšo metodo LVL CeraLashLift ali mojstrica laminacije, ki osvaja svet! Obišči nas na sejmu in osvoji nagrado! Postani del Nouveau Slovenija!

D6 AKADEMIJA ELITNE KOZMETIKE

Podjetje Akademija Elitne  Kozmetike d.o.o je uradni predstavnik in distributer blagovnih  znamk CRYSTAL NAILS,  MARILY NAILS , SPA, LUCAS COSMETICS, LUXLASH za slovensko tržišče. Podjetje poleg inovativnih kozmetičnih profesionalnih proizvodov ponudja aktualna specializirana izobraževanja, tečaje za kozmetično stroko manikire, trepalnice, oblikovanja obrvi.

D7 www.vsezanohte.si

www.vsezanohte.si je nova spletna trgovina, kjer se boste nohtni stilisti počutili kot doma – udobno, sproščeno in na dosegu vsega, kar potrebujete! Poleg že priznanih znamk Makear in Nugenesis, vam ponujamo ves dodatni material znamke LVR. Dobrodošli pri nas!

D9 FEETCALM SLOVENIJA

Feet Calm je podjetje s sedežem v Barceloni, kjer razvijajo visoko učinkovite izdelke za nego stopal. Njihova posebnost so visoko koncentrirane ampule, ki popravljajo in izboljšujejo stanje na stopalih. Dovršili so tudi tehnologijo Muss&go, ki izdelkom za stopala nudi enostaven nanos,dolgo sproščanje, prehajajo izjemno globoko in stopal ne mastijo.

E1 TESLA MED

INOVACIJA V SVETU ESTETIKE! Tesla Med Ion Stream 680 PRO je profesionalna naprava z inovativno NANO tehnologijo, ki ima dva svetovna patenta. Je rezultat znanja in izkušenj, ki jih je Tesla Med razvil v Italiji v 20 letih raziskav v medicinskem in estetskem sektorju. Je edina naprava, ki uporablja ionizacijsko energijo v sinergiji s pakiranimi mikrotokovnimi paketi in stimulira celico k popolni regeneraciji. Aparat je edinstven in revolucionaren na področju estetike in zagotavlja hitre in dolgotrajne rezultate v več kot 10 tretmajih obraza in telesa, brez invazivnosti in kontraindikacij. Tesla Med Physio One je svetovno patentirana naprava, zasnovana za zmanjšanje in zaustavitev bolečine ter regeneracijo tkiva. Edinstvena tehnologija naprave spodbuja depolarizacijo celične membrane, po kateri pride do celične difuzije, kar povzroči nastanek novih celic, ki nadomestijo poškodovane. Različna akutna in kronična stanja lahko tretiramo brez kontraindikacij.

E3 ESTETIC, OXANA LEVAK S.P.

HL  ALWAYS ACTIVE  (IZRAEL) je visoko učinkovita profesionalna kozmetika za salone, zdravilišča, estetske centre, namenjena  za vse tipe kože. HL je cenjena na svetovnem trgu ter odlično predstavljena za končne stranke v obliki učinkovitih protokolov ter posameznih izdelkov v razširjeni ponudbi.  HL poveča prepoznavnost in poslovne priložnosti naših strank, predstavljena tako za maloprodajo kot tudi za  veleprodajo.

E4 MEDLINE d.o.o.

E5 ZEPTER SLOVENICA d.o.o.

Hiperpolarizirana svetlobna terapija BIOPTRON klinično dokazano zmanjšuje gubice in gube, povečuje čvrstost in elastičnost kože in zgladi polt, kar vodi do zdrave in mladostne kože. Klinične raziskave so dokazale, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na določene celice kože, znane kot fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo BIOPTRON v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov.

E6 SPRAY TAN IN TEČAJI (RENEW D.O.O.)

Renew se ukvarja z prodajo porjavitvenih izdelkov in smo vodilni ponudnik spray tana v Sloveniji. Razvili smo svoje premum izdelke za teniranje telesa, ki jih lahko kupijo tudi ostali saloni. Ponujamo tečaje, aparate in dodatke, ki jih potrebujete na področju teniranja telesa.

E7 LILY NAILS

Lilly Nails, švedska blagovna znamka za profesionalno uporabo. Lastni razvijalci s skrbno izbranimi in preizkušenimi sestavinami ustvarjajo ekskluzivno linijo za nohte in trepalnice. Zaupajte vodilnim, ki v tej industriji delujejo že 15 let. Lilly Nails Center Kristalna palača, Ljubljana združuje trgovino, salon in akademijo. Vabljene vse, ki se želite vključiti v svet nohtnih stilistk, da v naši akademiji pridobite certifikat in znanje priznanih svetovnih nohtnih stilistk. Vse tiste, ki certifikat že imate, pa da preizkusite naše izdelke za katere garantiramo samo najboljšo kvaliteto.

E8 LIME BOOKING

Lime Booking je slovenski sistem za enostavno naročanje, obveščanje strank na termine in upravljanje z njimi. Avtomatsko SMS/e-mail obveščanje strank o terminih, sodoben, za telefone prilagojen dizajn za lažji pregled nad termini, spletni obrazec za fleksibilno naročanje vaših strank preko spleta in še več.

E9 DOMINUR d.o.o.

Smo veleprodajno trgovsko podjetje s 25 letno tradicijo prodaje in zastopanja izdelkov za nego telesa in dobro počutje. Zastopamo proizvajalce kozmetičnih blagovnih znamk na slovenskem tržišču in nudimo vso potrebno podporo kupcem za uspešno prodajo in zadovoljstvo naših skupnih strank. Znamko Blomdahl na slovenskem trgu zastopamo že skoraj deset let, z njo smo prisotni v različnih kozmetičnih salonih. Blomdahl je ime za hitro in varno prebadanje ter nakit, ki ne povzroča alergij. Skrbno zasnovan nakit in medicinska metoda prebadanja omogočata, da lahko nakit nosijo vsi, tudi tisti, ki imajo težave z alergijo na nikelj. Med znamkami, ki jih zastopamo je tudi znamka Kinetics – nega in lakiranje z naravnimi ter permanentnimi laki. Enostaven nanos lak, visok sijaj in zagotovljena obstojnost  do 10 dni.

E10 GIM MED

F1 WWW.SKINZZO.COM, WWW.SKINZZOSHOP.COM

Skinzzo je lepotna platforma za profesionalce. Predstavljamo močne in različne identitete blagovnih znamk, ki temeljijo na raziskavah in inovativnih medicinskih tehnologijah o negi kože. Zastopamo le vrhunsko dermatološko rešitev za nego kože. Z nami boste izvedeli prvi!

F2 MANUELA PICARD COSMETICS

Manuela Picard Cosmetics je hrvaška blagovna znamka Skin kozmetičarke Manuele Picard z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju kozmetike. Danes je Manuela ponosna lastnica svojih dveh kozmetičnih salonov v Zagrebu. Pred dvema letoma je začela lastno proizvodnjo izdelkov za nego kože.

F3 DAKINA GROUP

Dakina Group ekskluzivni distributer uveljavljenih svetovnih blagovnih znamk – liderjev na področju estetike in medicine. Z vami več kot 35 let. Distribucija, prodaja, šolanja in certificiranja.

F4 THE GEL BOTTLE

G1 IMPRIM

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo kozmetične in frizerske opreme že več kot 14 let. Delujemo na področju Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Naš segment prodaje sega od kozmetičnih in pedikerskih stolov, masažnih miz, do aparatov za nego telesa in obraza ter potrošnega materiala. Naše poslanstvo je imeti zadovoljne stranke, ki se bodo rade vedno znova vračale k nam. Krasi nas pozitiven odnos do strank ter kvaliteten in predvsem hiter servis. V našem demo salonu vas bomo vedno sprejeli nasmejani ter vam z veseljem svetovali. Ob nakupu aparatov z naprednejšo tehnologijo vam omogočimo tudi brezplačno izobraževanje, ki ga profesionalno izvedejo naše kozmetičarke. Trudimo se slediti vsem svetovnim trendom, saj trg redno razvijamo z novimi aparati.

G2 PROMINA

Vrhunska indoor&outdoor promocijska oprema ter rešitve za vizualne komunikacije za salone, prodajalne, promocije, dogodke in sejme. Proizvodnja, tisk in montaža: promocijske stene, modularne sejemske konstrukcije, LED panoji, pulti, šotori, stojala, zastave, promo pohištvo. www.promocijska-oprema.si

G3 DERMAVIDUALS

Zastopamo profesionalno dermatološko kozmetiko Dermaviduals, ki se lahko popolnoma individualno prilagaja tipu in stanju kože ter težavam in željam posameznika. Ne vsebuje umetnih konzervansov, emulgatorjev, dišav, mineralnih olj, silikonov …

G3 AKADEMIJA ZA ŽENSKE LAKŠMI

V Akademiji za ženske se trudimo, da ženskam podamo čim več informacij, idej in orodij, kako si lahko izboljšajo svoje življenje. Bistven del je tudi zabava, druženje in medsebojna podpora.

H1 SABINA ROMIH s.p.

Smo uradni uvozniki za IC Factory  ruskega porekla,ter zastopniki Maxymova Italija .

Produkti so namenjeni za barvanje, laminacijo obrvi in trepalnic.

Ker stremimo h kvaliteti smo izbrali Bronsun dye barve v gelu in Cream izvedbi. Bronsun dye daje videz Kane in njegova prednost je da se lahko uporablja takoj po laminaciji.

H2 UNIVERZA V LJUBLJANI, FAKULTETA ZA FARMACIJO,

Univerzitetni študijski program Kozmetologija.            

Fakulteta za farmacijo je članica Univerze v Ljubljani z več kot 60-letno tradicijo izobraževanja za farmacevtsko in kliničnobiokemijsko stroko, od leta 2010 pa aktivno razvijamo tudi področje kozmetološke stroke. Univerzitetni študijski program Kozmetologija traja 3 leta in z ustrezno zastopanostjo kozmetoloških, tehnoloških, naravoslovnih, medicinskih in drugih vsebin usposobi študenta za izvajanje strokovnih del in nalog na različnih področjih kozmetologije, hkrati pa daje dobro osnovo za nadaljevanje študija na drugi stopnji.

Poleg velike interdisciplinarnosti programov in raznolikost študijskih pristopov nas odlikujeta tudi velika vključenost študentov v laboratorijsko in raziskovalno delo ter dobre mednarodne povezave, ki našim študento––m omogočajo opravljanje dela študijskih obveznosti na številnih univerzah v Evropi. 

H3 MEDI PED

Prvi zavod, ki omogoča splošno izobraževanje za poklic pediker.

H4 ASIANA d.o.o.

Asiana d.o.o., Ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana, je uvozno podjetje visokokakovostnih rokavic za pregled in zaščito iz različnih materialov, ki so primerne za medicinski, industrijski, prehrambeni, gospodinjski in kozmetični sektor. Poleg zaščitnih rokavic zagotavljamo tudi zaščitne predpasnike, zaščitne plašče, mrežice za lase, prevleke za čevlje in drugo zaščitno opremo vodilnega proizvajalca Bergamot iz Malezije. Zaščitna oprema, ki jo uvažamo zagotavlja zanesljivo osebno zaščitno opremo v številnih panogah. Vse izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini: www.asianamedical.si.

H5 OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE SEKCIJA KOZMETIKOV IN SEKCIJA FRIZERJEV

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s svojim delovanjem podpira in promovira tradicionalne vrednote  svojega članstva kakovost in odličnost ter inovativnost. Članom, nudi vso strokovno pomoč in podporo. Ključno vlogo v OZS imajo strokovne sekcije, saj predstavljajo temelj povezovanja obrtnikov. Zagovarja interese obrtnikov in podjetnikov.

H6 KEMTEX TRGOVINA d.o.o.

Podjetje KEMTEX TRGOVINA d.o.o. že 30 let na slovenskem trgu zastopa tri velike italijanske proizvajalce delovnih oblačil za vse poklice. Z bogato ponudbo visoko kakovostnih, udobnih, modnih in cenovno ugodnih delovnih oblačil ter z udobno in zdravo delovno obutvijo zalagamo veliko število kozmetičnih in frizerskih salonov ter lepotnih in medicinskih studijev po celi Sloveniji. Vsi katalogi so na ogled na spletni strani www.kemtex.si , novosti in akcije pa redno objavljamo na družabnih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM.

FRIZERSTVO:

J1 DIVA PRO STYLING

Diva Pro Styling, ustanovljena leta 2007, je hitro rastoča in vodilna britanska električna blagovna znamka, ekskluzivna za salone. Z zelo uspešnimi izdelki v vseh kategorijah sušenja in oblikovanja je postala spoštovana kot blagovna znamka profesionalnih salonov za visokokakovostne inovacije. Sprostite svojo ustvarjalno energijo in ustvarjajte čudovito, še danes.

J2 REDKEN

Profesionalna blagovna znamka za nego las Redken je bila ustanovljena v New Yorku v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Redken je znan po tem, da ponuja navdihujoče, modne in inovativne izdelke in storitve.

Vse, kar počnejo, je zasnovano tako, da vas opolnomoči in navdihuje s stvarmi, ki jih potrebujete za najboljše učenje, zaslužek in življenje! Izdelki Redken so zelo priljubljeni po vsem svetu. Širok nabor linij izdelkov zagotavlja, da si lahko prav vsakdo izbere najboljše za svoje lase.

J3 GREAT LENGTHS

Na sejmu predstavljamo svetovno priznane znamke great lengths podaljške od 100% naravnih las najboljše kakovosti. Široko izbiro naravnih krtač od plute, lesa in naravnih ščetin za feniranje in razčesevanje las ibiza hair tools & regincós. Veselimo se vašem obisku in z veseljem vam predstavimo naš asortiman profesionalnih izdelkov.

K1 LISAP MILANO, MAX PRO

LISAP Slovenija z vami za lepoto las že od leta 2005. Nudimo vrhunske produkte profesionalne lasne kozmetike LISAP MILANO ter ostali frizerski material in pripomočke. 

K2 ORBICO

Skupina Orbico je vodilni distributer z raznolikim portfeljem blagovnih znamk vrhunske kakovosti, med katere spadajo tudi znamke posvečene profesionalni uporabi v frizerskih in kozmetičnih salonih. Našo strast zvesto delimo s svojimi poslovnimi partnerji. Zastopamo blagovne znamke: Wella Professionals, Londa Professional, SPD, OPI, Davines in Fromm.

K3 WALKOVER SURGICAL

Pripomočki za frizerske in kozmetične salone.

L1 ART -PE

V podjetju ART-PE d.o.o. vam že več kot 20 let nudimo celotno opremo za kozmetični in frizerski salon, naprave, potrošni material in profesionalno kozmetiko.

Za vaš salon po zajamčeno najnižji ceni v ART-PE (www.art-kozmetika.com) dobite vse za manikuro in pedikuro, depilacijo, masažo, vse za urejanje nohtov, frizerski stoli, frizerski umivalniki, ogledala in delovni stoli. Smo pa tudi ekskluzivni zastopniki za kozmetiko Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiko Lady Stella in prestižno opremo za kozmetične salone Soleni. Poleg lastnega servisa za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi z nenehnimi izobraževanji.

L2 BYBYLIS

M1 L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel je vodilna profesionalna blagovna znamka za lase z več kot 110 letno tradicijo. Leta 1904 je Eugene Schueller razvil prvo barvo za lase, da bi zadovoljil potrebe frizerjev. Leta 1909 je bil ustanovljen L’Oréal, ki še danes določa trende v svetu na področju oblikovanja, barvanja  in nege las. L’Oréal Professionnel sodeluje z najboljšimi frizerji in umetniki z vsega sveta ter je prisoten v zaodrju največjih modnih revij.

M3 PROFKO.SI

Profko.si je profesionalna frizerska trgovina. V našem portfelju imamo različne blagovne znamke. Smo zastopniki za različne blagovne znamke, in sicer Milk_shake, Denman, Efalock, HH Simonsen, JRL, Frutti Professional, Genus in druge. Veseli bomo vašega obiska v naši novi trgovini na Magistrovi ulici 1 v Ljubljani.

M4 YBERA PARIS

Profesionalni izdelki, ekskluzivni za frizerje. Inovativne formule za intenzivne tretmaje za ravnanje las in posebno nego. Edinstvena z dolgotrajnimi učinki, ki zagotavljajo zdravje las.

M5 PRONEGA

PRONEGA, frizerska trgovina, d. o. o. je podjetje, ki že več kot petnajst let uspešno sledi svojim ciljem. Je nedvomno eno od vodilnih podjetij po zastopanju in prodaji visokokakovostnih izdelkov priznanih blagovnih znamk za frizerske salone na slovenskem tržišču. Premišljeno izbrani kozmetični izdelki, pripomočki in oprema za frizerske salone izpolnjujejo najvišje standarde tako sestavin kot materialov in so usmerjeni k zadovoljevanju potreb strank ter končnih kupcev.

M6 TRIMUŽIJAT

Trimužijat je podjetje, ki je usmerjeno v razvoj frizerskih salonov. S svojo ponudbo prevzame celoten proces od izrisa načrta frizerskega salona do montaže in postavitve. Trimužijat izobražuje svoje potencialne in obstoječe stranke na Akademiji za frizerje Trimužijat v Logatcu in skrbi za njihov marketing. Primarna dejavnost ni zgolj prodaja kvalitetnih izdelkov premium blagovnih znamk, ampak razvoj frizerskega salona.