EMPERA

emperatrizz

Empera je makeup artist in studijski frizer z vec kot 20 letnimi izkušnjami na področju mode, videospotov, reklam,teatra, filma, tv – ja, zvezdnikov in medijskih osebnosti in filmskih specialnih makeup efektov in protetike.

Prvi je bil ki je začel pri nas in na Balkanu uporabljati napredne HD in filmske makeup tehnike z airbrush pištolco in o teh tehnikah je predaval na Hrvaški nacionalni televiziji, Rtl-u in na profesionalnih delavnicah. Bil je gostujoči instruktor na Makeup Designory šoli, občasno pa tudi poučuje na šoli Carpus.

Je dobitnik Borštnikove nagrade za predstavo Pohujšanje v dolini Šentflojranski v režiji Vita Tauferja v sodelovanju z MGL. Sodeluje tudi z teatri SNG Nova Gorica in Mini teater.

Delal je za kampanije podjetja Lisca, Mobitel, Simobil, Hofer, Ljubljanske mlekarne, DM Markt,…

Sodeluje tudi z mnogimi slovenskimi zvezdami, Maraaya, Nuška Drašček,…. prav tako pa dela z srbskim režiserjem in fotografom Dejanom Miličevićem kampanje in videospote po bivši Jugoslaviji, Bulgariji, Grčiji in Turčiji.

Polepšal pa je z svojim delom tudi zvezde kot so Jelena Karleuša, Severina, Lepa Brena, Saša Matič,….

Empera je član legendarnega tria Sestre za katere je tudi oblikoval masko in lasulje.

Predavanje na glavnem odru:

Demonstracija

Na glavnem odru bo EMPERA prikazal, kako lahko starejši dami naredim kompleten »lifting«, dvig oči, zateg podbradka in ostale skrivnosti.

Delavnice za ljubitelje make-upa 90 min

V tej delavnici bo EMPERA prikazal različne tehnike za vse ljubitelje make-upa, kako lahko v kratkem času naredijo natur make-up, skrivnosti nanašanja in senčenja, hitro spremembo v večerni make-up ter različne tehnike za »smokey eyes«.

Cena 90€ ; sejemska cena 45€
(ne vključuje vstopnice na sejem)

Prijava: info@sejemkozmetike.si

Delavnica za profesionalce 150 min

Na tej delavnici bom prikazal tehnike za poročni make-upe, make-up za posebne priložnosti in tehnike ter zakonitosti make-upa za rdečo preprogo. Ker smo v moderni digitalni dobi pa tudi nekaj skrivnosti za ličenje za fotografijo. Poleg tega bom razkril kako ličim moje stranke, ko jim naredim »lifting« efekt.

Cena 160€; sejemska cena 80€ (ne vključuje vstopnice na sejem)

Prijava: info@sejemkozmetike.si