Brigita Ravnjak

Nail Master Edukator v Akademiji LuxuryB Celje in lastnica kozmetičnega salona LuxuryB Celje.

S strastjo se z umetnimi nohti in manikiro ukvarja že več kot 12 let.

Udeležila se je več izobraževanj in usposabljanj pri priznanih nohtih stilistih, nail master edukator pa je postala pod vodstvom Sergeya Lavruhina.

Zmagovalka tekmovanja v Nail Designu, Beograd 2010.

Vodila je izobraževanja za manikiro na Fakulteto za kozmetiologijo v Beogradu, uspešno vodi tečaje in izobraževanja v Sloveniji in drugod.

Tema predavanja: Nail art stamping je edinstvena tehnika nail art-a, ki omogoča vsaki nohtni stilistki ustvariti pravo umetnino! Osvojili boste preproste korake nail art-a z uporabo ploščic za stamping in nekaj enostavnih pripomočkov, s katerimi boste postali pravi umetnik. Primerno je za vse, ampak čisto vse, ki imate radi lepe motive na nohtih. Naj bo to na naravnih nohtih, gel laku, gelu ali akrilu, kratkih ali dolgih nohtih. 

Uporabili bomo več različnih motivov in tehnik nail art-a. Predstavili bomo ideje edinstvenih poslikav za vse priložnosti. Pomladne, zimske, poletne ali jesenske motive, helloween ali valentinovo, poročni nail art ali enostavnega za vsak dan.

Še najbolj pomembno! Vsak, ki ima malo želje bo z drobnimi namigi iz prezentacije postal pravi umetnik. Sami boste lahko ustvarili enake kreacije brez “umetniške” ustvarjalne žilice.