Ana Omanovič

Moje ime je Ana Omanovič. Sem raziskovalka drugačnih možnosti, izbir, življenja, sem podjetnica, mama, žena, facilitatorka, zelo rada potujem in ustvarjam življenje po svojih merilih. Drugačno, in takšno, ki mi dopušča da sem lahko jaz jaz, da se lahko zjutraj zbudim z nasmeškom na obrazu, hvaležnostjo in z vprašanjem: »Kaj vse je še mogoče in kako je lahko še boljše?«

Z možem Harisom Omanovičem v Sloveniji pretekla 4 leta skupaj razvijava projekt Hiša radosti, dobro leto nazaj pa je na svet prikukal moj samostjni projekt pod angleškim imenom »I see you.«

Kaj pravzaprav počnem, kakšno je moje delo?

Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness® se več kot štiri leta v tujini izobražujem o zavestnem kreiranju življenja.

V tem procesu izobraževanj sem postala certificirana facilitatorka  in vodim osrednje seminarje in delavnice Access Consciousness® v Sloveniji in prav kmalu v tem letu tudi v tujini.

Sicer pa sem tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev ustanoviteljev Accessa, Gary-ja Douglasa in Daina Heer-a, ter ostalih mednarodnih facilitatorjev.

Torej kar počnem je, da ljudi na preprost in lahkoten način opolnomočam v zavestnejše življenje. Življenje brez sodb, življenje iz dopuščanja in neskončnih izbir, ki so nam na voljo in jih po večini ne vidimo. Veliko ljudji je pasivnih, živijo v »zanimivih« prepričanjih s katerimi si ustvarjajo točno takšno življenje kot ga pač imajo. Védite, da je veliko več možno od tega, kar vidimo v tej resničnosti. Obstaja popolnoma druga resničnost, ki je onkraj te. Ko enkrat odstraniš omejujoče poglede na kateremkoli področju, se odpre prostor in dostop do neskončnih izbir, več radosti, več lahotnosti in več življenja.

Več o meni si lahko preberete na moji spletni strani www.anaomanovic.com.

Ana Omanovič

  • Predavanja na sejmu:

SOBOTA, 7. april

Kako iz povprečnega posla ustvariti nekaj edinstvenega, predavanje z Ano Omanovič

Ali delate za svoj posel ali posel dela za vas? Ali se nagibate k temu, da funkcionirate iz reda posla? Ali ste v poslu delali vse kar ste lahko, da ste ustrezali temu kar pravijo drugi, da morate ali da naj bi počeli? In ali to resnično deluje za vas? In ali vam uspeva tako kot bi si želeli?

Ta resničnost vas sili in projecira na vas red, po katerem naj bi delovali, da postanete uspešni vi in vaš biznis. Ali bi bili voljni izbrati drugačno stališče? Bi bili voljni vnesti kaos, ki bi vam dopustil izbrati in kreirati tisto, kar bi radi? In to čisto na svoj, edinstven način in se pri tem zabavati? Se čudite kaj besedi posel in zabava počneta v istem stavku?

Z orodji Access Consciousness-a je lahko posel zabaven in lahkoten.

Dobrodošli na pokušino tega, kaj je še mogoče za vas posel, na kar niste še pomislili.

 

  • NEDELJA, 8. april

Kako onkraj stresa v poslu, predavanje z Ano Omanovič

Vsako naše stališče ustvarja resničnost, ki jo imamo z vsem. S katerimi pogledi ustvarjate sebe, svoje življenje in posel? In kaj bi lahko spremenili, če bi spremenili svoje poglede?

Celo svoje življenje? Ha.

Vsaka izbira, ki jo naredimo nekaj ustvarja. Dobrodošli na drugačno druženje in raziskovanje o tem kaj vse lahko izberemo in kako je lahko še boljše?