Beauty dan za prijateljice – Akademija za ženske

Akademija za ženske LAKŠMI & BEAUTY FORUM by Cosmoprof Ljubljana organizirata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani 15. aprila 2023

BEAUTY DAN za prijateljice, sorodnice, sodelavke …

Naročilo vstopnic info@sejemkozmetike.si , 041 422 242 ali na spodnjem kontaktnem obrazcu.

Glavno poslanstvo Akademije za ženske LAKŠMI je ozaveščanje žensk, da dobijo čim več uporabnih informacij, nasvetov in idej za lepše in boljše življenje. Želimo jih navdihniti, da sledijo svojim sanjam in jih motivirati, da uresničijo svoje cilje. Hkrati pa jih želimo opomniti, da ne pozabijo skrbeti zase in negovati svojega fizičnega telesa, duše in uma. Šele ko poskrbimo zase, lahko zagotovimo, da bodo dobro tudi vsi okrog nas.
 
Zato v Akademiji za ženske organiziramo različna predavanja, delavnice in dogodke za osebno in duhovno rast, pa tudi za nego obraza in telesa, oblačenje, ličenje in podobno. Posebno pozornost namenjamo sprostitvi, zabavi in druženju. 
Zanimivo srečanje se bo odvilo v okviru največjega sejma lepote, kozmetike in frizerstva v Sloveniji BEAUTY FORUM by COSMOPROF. Vabljene ženske vseh generacij (od deklet do babic) in vseh poklicev. Na dogodkih Akademije za ženske LAKŠMI smo vse enake in imamo enake namene: izvedeti kaj zanimivega in uporabnega ter se družiti z dobrimi ljudmi.

Program: 15. april 2023
9.30–11.30
Ogled sejma  kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF (kozmetika, frizerstvo, manikira, pedikura, estetika, wellness in spa … Za profesionalce in uporabnike teh storitev)
11.30–12.00   
Registracija in dobrodošlica 
12.00–12.15   
Uvodni nagovor 
12.15–14.00   
Okrogla miza: kako vzpostaviti in ohraniti dober odnos s seboj in drugimi (učinkovit monolog v naši glavi in uspešen dialog s partnerji, prijatelji, starši, otroki, sodelavci …)

Zvezdana Mlakar-gledališka in filmska igralka
Melita Kuhar–zakonska in družinska svetovalka
Vesna Sivec Poljanšek–psihoterapevtka
14.00–16.00  
Čas za ogled sejma, kosilo v lastni režiji, druženje
16.00–17.00   
Fotografija in ličenje
Ulla Wolk–lepotna fotografija, samozavest pred kamero, nasveti za poziranje
Vizažistka Nataša Castaldi–nasveti za hitro ličenje za službo
Predstavitev portretne in boudoir fotografije na modelu
17.00–17.15   
Kratek odmor
17.15–18.00   
Stilsko in modno svetovanje–kako se primerno in ugodno obleči za vsako priložnost (triki in nasveti)
18.00–18.15   
Kratek odmor
18.15–19.00   
Smeh je pol zdravja – standup Tin Vodopivec
19.00   
Glasba, zabava, druženje, ples 
Program bo povezovala Mihaela Gržin, ustanoviteljica Akademije za ženske LAKŠMI.

Naročilo vstopnic info@sejemkozmetike.si , 041 422 242 ali na spodnjem kontaktnem obrazcu.

Več o predavateljih na ekskluzivni Akademiji za ženske:

Zvezdana Mlakar, brutalno iskrena profesionalna gledališka in filmska igralka ter televizijska voditeljica, zasebno pa mama treh odraslih sinov, preprosta, a vse prej kot dolgočasna ženska. Za svoje vloge je prejela številna priznanja in nagrade. Njena oddaja Zvezdana je bila med najbolj gledanimi, a je bila nenadoma ukinjena. 
Ker pa predaja nikakor ni v njeni naravi, sedaj s sinom Majem snemata AKT podkast, kjer nadaljuje s svojim poslanstvom – ozaveščanjem ljudi o različnih, tudi precej provokativnih in tabuiziranih temah, navdihovanjem ter širjenjem pozitivne energije. 
Še vedno je zaposlena v Drami, sodeluje v številnih različnih projektih, nedavno pa je postala še soavtorica knjige Pogovori, ki so mi spremenili življenje.

Vesna Sivec Poljanšek, spec. zakonske in družinske terapije
Pri svojem novinarskem in publicističnem delu se je pogosto srečevala s sogovorniki, ki so veljali za težje dostopne ali celo zaprte, a je hitro spoznala, da so iskreno zaupanje, preprostost in sočutje tisto, kar odpira vrata do vsakogar izmed nas. Po uspešno zaključenem podiplomskem študiju zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani se je podala na samostojno psihoterapevtsko pot, kjer pomaga številnim ljudem do boljših in bolj zdravih odnosov s seboj in drugimi.

Melita Kuhar, zakonska in družinska svetovalka ter avtorica petih knjig
V svoji svetovalnici »Na kavču« pomaga ljudem pri premagovanju partnerskih in družinskih konfliktov, jih uči zdrave komunikacije in poslušanja, opremi z različnimi tehnikami, da lahko pozneje tudi sami kvalitetno rešujejo nesporazume, ki so, želeli ali ne, del našega vsakdanjika.

Nataša Castaldi, večletna izkušena oblikovalka in maskerka
Ena najbolj priznanih slovenskih maskerk je po zaključku šolanja na priznani šoli Art Style Make Up Schule Zürich znanje nadgrajevala na modnih snemanjih, v glasbeni produkciji, fotografiji, reklamah, gledališču, filmu, operi, kozmetičnih podjetjih, delavnicah ličenja in na področju posebnih učinkov (staranje, rane, preobrazbe, kamuflažni make-up …). Ponosna soustvarjalka nešteto izjemnih projektov pravi: »Obraz je kot slikarsko platno, kjer rišem in poudarjam poteze, ki so na obrazu zanimive in ženstvene.« Poleg individualnih naročnikov ji zaupajo tudi mnogi priznani ustvarjalci iz vse Slovenije – tako od agencij kot do umetniških hramov, gledališč, glasbenih ustanov, televizijskih produkcij in drugih.

Ulla Wolk, fotografinja
Je vodilna slovenska fotografinja, specializirana za področje boudoir fotografije (to so čutne, zapeljive in estetske slike) in sodobnega portreta. Po vrnitvi iz Belgije, kjer je nabirala bogate izkušnje, je zasnovala edinstven in prijeten studio na Gorenjskem, ki strankam ponuja čudovito izkušnjo. Znana je po profesionalnem in toplem pristopu, strokovnih nasvetih in vrhunskih fotografijah. Večina njenih strank niso profesionalni modeli, temveč ženske, ki so že dopolnile trideset, štirideset in več let. Mame, šefice, administratorke, ženske z oblinami … Tiste, ki so si to vedno želele, a so bile iz različnih razlogov prepričane, da to nikoli ne bo mogoče. Ulla jim pomaga, da odkrijejo svojo resnično lepoto in so nanjo ponosne.

Mihaela Gržin je ustanoviteljica Estetskega studia Lakšmi in Akademije za ženske Lakšmi. Ljudem se trudi pristopiti čim bolj celostno. V studiu se kot kozmetičarka že skoraj trideset let ukvarja z zunanjo lepoto. Je uradna zastopnica nemške dermatološke kozmetike Dermaviduals, ki se lahko popolnoma individualno prilagaja posameznikom. Je pa tudi profesionalna life coachinja, ki v okviru Akademije za ženske skupaj z različnimi strokovnjaki skrbi za osebno in duhovno rast žensk, torej za notranjo lepoto. 

Brigita Potočki, modna svetovalka
Nekdanja televizijska in radijska voditeljica ter novinarka z resnično strastjo do mode je odprla prvo izposojevalnico oblačil za različne priložnosti pri nas. Svoje znanje je izpopolnjevala z obiskom modnih prireditev, predavanj in delavnic, kot ena redkih Slovenk je dobila priložnost prisostvovati na Londonskem tednu mode, ki se ga udeležuje vsako sezono zadnja tri leta. Strankam ponuja modne nasvete in stilske preobrazbe, uredi omare in iz obstoječih kosov pripravi najosnovnejše kombinacije.
Ana Elez, stilistka
Manekenka, model in ljubiteljica fotografije je svojo strast do stiliranja odkrila, ko je prijateljem pomagala pri oblačenju za zabave in potovanja. Kot asistentka je sodelovala pri modnih revijah in snemanjih, kot stilistka pa sodeluje z različnimi fotografi. Svoje znanje in občutke bi rada prenesla tudi na druge ljudi, predvsem mlade, saj želi ovreči mit, da za doseganje odličnega videza potrebujemo veliko denarja. Razkrila bo trike, kako iz starih kosov doseči popolnoma nov videz.
Slađana Urošević Šimunac, oblikovalka torbic
Ustanoviteljica blagovne znamke Kroĉeta je v njej združila dve ljubezni – kvačkanje in oblikovanje oziroma šivanje. Z oblikovanjem se je kot samouk začela ukvarjati pri 41. letih, danes pa pod njenimi rokami nastajajo unikatne luksuzne torbice, ki pa so vse prej kot običajne. Upira se množični proizvodnji, z majhnim številom izdelave ohranja butičnost, pri čemer so torbice izdelane po naročilu ali unikatne po trenutnem navdihu, brez velikih zalog ali odpadkov.
Ulla Podnar, modna oblikovalka
Ko se eleganca, kreativa in udobje združijo, nastane modna harmonija. Ulla je pri dvajsetih letih ustanovila Ullala Boutique, oblikuje pa udobno in ženstveno perilo, kopalke, svilene scrunchije in unikatne brezčasne kose oblačil. Ročno narejene in dizajnirane kreacije krasijo omare več tristo različnim ženskam po celi Sloveniji.

Tin je trenutno eno najbolj vročih imen slovenske stand–
up comedy scene. S svojim čistim, premetenim in observacijskim
humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah,
je priljubljen med vsemi generacijami. Veliko
pozitivnih kritik je bil deležen ob premieri svojega režijskega
prvenca Nekaj sladkega, ki si ga lahko ogledate v
kinu. Scenarij za romantično komedijo zmešnjav sta
napisala z Urško Majdič, celovečerni film pa je posnel
brez javnega sofinanciranja. Nastopa pred popolnoma
žensko publiko se zelo veseli!

Veselimo se druženja z vami!

Število prostih mest je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Cena vstopnice za celodnevni dogodek je 55€. Vstopnice lahko naročite po telefonu 041 422 242 ali email: info@beautyforum.si.

Za naročilo vstopnic izpolnite obrazec:

  Naziv podjetja ali vaše ime:

  Kontaktna oseba:

  Davčna številka (v kolikor želite račun na podjetje):

  E-naslov:

  Mobilna telefonska številka:

  Vstopnico naročam še za (vpišite ime in priimek):

  Dovoljujem da me obveščate o dogodku preko navedenega maila in telefonske številke:

  Na osnovi izpolnjenega obrazca vam pošljemo predračun.

  Dodatne želje