VITHA HAIR SHOW

ANGELO DI MAIO

Frizer italijanskih korenin , lastnik in ustanovitelj Akademij za frizerstvo v Studgartu, Nemčiji ter Švici.

Svojo kariero je pričel pri svetovno znani frizerski hiši Tony&Guy v Stutgartu, kjer kasneje postane tudi Art Director.  Svojo kariero si kroji z nazivi kot so Ambasador za blagovno znamko TIGI (NemčijA), Art Director za Sexyhair, ambasador za Label.m (Nemčija).   Leta 2012 odpre prvo Akademijo Vitha Hair Cult Nemčija – Švica – Avstrija. Sedaj lastnik treh filial Vitha Hair Cult v Stuttgartu. V sodelovanju z Luigi Tuffanom, Donato Guida ter Virom Esposito postane tudi Hair Art Design er za sezonske kolekcije Vitha Hair Cult.

 

 

 

LUIGI TUFANO

Italijanski frizer z dolgoletnimi izkušnjami, specializiran  na področju striženja las. Leta 1998 odpre svoj prvi salon, kasneje se razširi po celotni Italiji , pod imenom Teorema Parruchieri, katerih je danes solastnik. Leta 2003 se začne pojavljati na različnih show-ih v Italiji in Ameriki, kjer ga tudi razglasijo za Inovativnega mladega frizerja Italije. Od leta 2012 je International Art Direktor ter glavni vir za blagovno znamko Vitha Hair Cult.

 

 

 

 

 

 

Predavanje in predstavitev na sejmu:

NEDELJA  8.april:

Prikaz modnih smernic geometrijskega striženja ter koloristike 2018 – 2019. Predstavitev blagovne znamke Vitha Hair Cult.