Evgen Gec

Evgen Gec

Vizažist, kozmetični svetovalec in prodajni trenerEvgen Gec

Svojo pot kot Vizažist je pričel leta 1996 v Bologni in sicer v šoli Make up For Ever. Pred tem se je vrsto let ukvarjal s prodajo pretežno v kozmetični stroki in se sčasoma na tem področju specializiral. Prodajno znanje o kozmetiki in znanje glede uporabe kozmetičnih izdelkov je do sedaj posredoval več kot 10.000 slušateljem v Sloveniji in tujini.

Kot vizažist je lastno znanje dopolnjeval v Milanu, Monzi, Dunaju, Malomo-ju, Caness-u in Parizu. V poznih devetdesetih in začetku leta 2000 je ličenje v Sloveniji izvajal za številne priznane blagovne znamke kot so: Shiseido, Max Factor, IsaDora, NEE Make up Milano, Make up 2000 in druge ter sodeloval s priznanimi distributerji kozmetike kot so: Beiersdorf, Orbico, Oriflame in Limoni. Ličenje je izvajal za različne priložnosti od izborov za Miss Slovenije, Miss Earth, pred izbor Miss Italia nell mondo, Miss Alpe Adria International… Je redni kozmetični svetovalec v številnih strokovnih revijah in radijskih ter TV hišah.

Leta 2006 je izdal prvo knjigo o ličenju, ki je tedaj bila prva strokovna knjiga o tehnikah ličenja pri nas. Leta 2014 se je knjiga nadgradila in tako postala edinstven priročnik za vsako žensko. V lanskem letu je pripravil prvi prototip personalizirane knjige o ličenju, ki je v letošnjem letu dodelana in zaključena. Knjiga je edinstven tovrstni produkt v svetu in odpira povsem nov pristop do uporabe ličil. V zaključni pripravi je tudi učbenik prodaje v kozmetični stroki, ki je uporabnega značaja in bo mnogim, ki se ukvarjajo s kozmetiko delo olajšal.

Leta 2009 sta skupaj z Barbaro Visket pričela usposabljati vizažiste v okviru NPK in do sedaj je šolanje zaključilo že 17 generacij vizažistov. Že vrsto let poučuje ličenje in predstavlja tehnike uporabe ličil na različnih šolah in drugih izobraževalnih ustanovah.

V zadnjem času deluje predvsem na področju izobraževanja v kozmetičnih salonih.

Tema predavanja:

Kako v kozmetični stroki v samem mesecu dni podvojiti zaslužek

Marsikomu se to zdi nemogoče vendar kozmetična dejavnost je v nenehnem porastu in možnosti za uspešno delo so izjemne vendar le za tiste, ki so pripravljeni storiti korak naprej in se izogniti stagniranju. Kriza ni nič drugega kot pomanjkanje metode dela. Mnogi so v kratkem času povečali prihodek v salonu za več kot 50% predvsem z metodami, ki so vsakomur dostopne, so enostavne in učinkovite, zato predavanje posebno priporočamo kozmetikom ki:

  • Želijo izvedeti kaj je najprej potrebno narediti, da bo salon uspešen.
  • Večino dneva preživijo v salonu.
  • So vse več zaposleni medtem ko je zaslužek vse manjši.
  • Se zavedajo rizičnega poslovanja s popusti.
  • Želijo storitve vključno z izdelki bolje prodati.
  • Se želijo naučiti kako postaviti in povečati vrednost posamezne storitve.
  • Želijo spoznati pasti in prednosti uvajanja novih storitev.
  • Želijo zmanjšati stroške poslovanja.
  • Se želijo naučiti kako pridobiti dober kader in kako povečati njihovo produktivnost.

S predstavitvijo praktičnih primerov boste tako pridobili uporabne informacije, ki so še kako pomembne za napredno delovanje. Med drugim bomo predstavili številne ideje in priložnosti vključno z napotki, katere je mogoče že naslednji učinkovito uporabiti pri svojem delu. Že star pregovor pravi, da za nekaj ustvariti je potrebno nekaj narediti ali spremeniti. Ravno tako je večina tistih ki se ukvarja s kozmetično stroko mnenja, da so uporabna znanja nujno potrebna, zato vas še posebno vabim na predevanje, ki je namenjeno tistim, ki želijo nekaj več.

Evgen Gec