Gosti sejma

GOSTI IN PREDAVATELJI NA GLAVNEM ODRU SEJMA LOVE BEAUTY 2019.

EMPERA – je makeup artist in studijski frizer z vec kot 20 letnimi izkušnjami na področju mode, videospotov, reklam,teatra, filma, tv – ja, zvezdnikov in medijskih osebnosti in filmskih specialnih makeup efektov in protetike. Več (tukaj).


SANDI LUFT dr.med., spec. dermatolog  V zadnjih 20 letih se je v estetski dermatologiji pojavilo veliko novih tehnologij, s katerimi lahko izboljšamo videz kože. Njihova prednost je neinvazivnost, tako da je okrevanje krajše, zapleti pa manj resni kot pri operativnih posegih. Učinki so neprimerljivo večji od tistih pri uporabi kozmetike in se približujejo učinkom kirurgije.Več (tukaj).

GABRIELE KAINZ je ena od najbolj uspešnih nohtnih stilistk v Evropi, in sicer že od leta 2000 dalje. Na mnogih tekmovanjih je dosegala najvišja mesta, zmage in vedno stala na stopničkah. Vedno je veljala za težko nasprotnico na tekmovanjih – tako za podjetja kot tudi za druge tekmovalke. Vodja žirije Nail Cup 2019. Več (tukaj).

SYLVIA SHIFFMAN je vodilni make up artist pri kozmetični hiši Paese Cosmetics na Poljskem. Poznana je kot mednarodna trenerka za omenjeno blagovno znamko, specialistka za izdelavo make-upov in postavljanja svetovnih trendov. Kot mojstrica ličenja sodeluje pri fotografiranju za različne modne, lepotne in ostale revije. Več (tukaj).

MARTINA PLANKELJ ŠVAB – Make-up artistka in diplomirana medicinska sestra Martina Švab je make-up vzljubila že v najstniških letih. Ob delu v lepotni ordinaciji je opravila nacionalno poklicno kvalifikacijo za vizažista ter dopolnila in gradila svoje znanje tako v Sloveniji kot v tujini. Članica žirije MAKE UP tekmovanja. Več (tukaj).

MOJCA HERNAUSstrokovna predavateljica Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege.
Ga. Mojca Hernaus že več kot desetletje vodi različna izobraževanja Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege tako v Sloveniji, kakor tudi drugod po svetu. Predstavitev:
PERFECT CODE – Popolna koda lepote po meri vsake kože.
Več (tukaj).

MARTINA DRAŠLER- je atrokovni vodja mednarodnih trenerjev profesionalnih kozmetičnih tretmajev Essentiq Professional, del razvojne ekipe pri podjetju Essentiq Ltd. in strokovni vodja izobraževanj o negi kože pri projektu Miss Slovenije. Več (tukaj).

JOSIP ZEKIĆ dr. med. specialist medicine dela, prometa in športa. Nad maščobe brez noža. Odstranjevanje nakopičene maščobe in oblikovanje telesa s pomočjo nove generacije lipolitičnih raztopin, brez kirurškega posega,  brez okrevanja. (tukaj).
VESNA MARKOTIĆ dr. med. specialist interne medicine.  Kisik in antiageing. Hiperbarična kisikova terapija zavira procese staranja celic in pomaga pri odpravljanju celulita, različnih brazgotin in drugih sprememb na koži na povsem naraven in neinvaziven način. Več (tukaj).
MAJA MREVLJE  Delavnice maderoterapije bosta izvedla madero trenerja Maja Mrevlje in Matej Zmazek, ki sta specializirana za maderoterapijo po Perfect Body metodi. Maja Mrevlje je ustanoviteljica Perfect Body metode, centra Perfect Body, ki je že več kot 10 let specializiran za preoblikovanje telesa. Matej Zmazek je športni in madero trener specializiran za maderoterapijo za preoblikovanje telesa in športno maderoterapijo. Več (tukaj).

 


Dr. ANDREJ FLORJAN dr. med. specialist otorinolaringolog.  Pomlajevanje z lastno plazmo. Povrnitev izgubljene lastnosti kože in podkožja na popolnoma naraven način, hitro in brez izgube delovnih dni s popolnoma varno in neinvazivno metodo pomlajevanja z lastno krvno plazmo. Več (tukaj).

 

Hrvoje Reil, dr.med.

Predavanje: Clinisept- nova doba dezinfekcije in čiščenja kože