Gosti sejma

GOSTI IN PREDAVATELJI NA GLAVNEM ODRU SEJMA LOVE BEAUTY 2018

Ana Omanovič – Sem raziskovalka drugačnih možnosti, izbir, življenja, sem podjetnica, mama, žena, facilitatorka, zelo rada potujem in ustvarjam življenje po svojih merilih. Drugačno, in takšno, ki mi dopušča da sem lahko jaz jaz, da se lahko zjutraj zbudim z nasmeškom na obrazu, hvaležnostjo in z vprašanjem: »Kaj vse je še mogoče in kako je lahko še boljše?« Več (tukaj).

Dr. Matic Fabjan je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Je eden od ustanoviteljev klinike Fabjan. Ukvarja se s posegi estetske kirurgije, ambulantnimi estetskimi posegi in laserskimi posegi. Je aktivni član Mednarodnega društva estetike in plastične kirurgije (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Več (tukaj).

Sandra Auer – SpaMatch splikacija ponuja vrsto enostavnih rešitev, mobilno aplikacijo, ki v osnovi poveže uporabnika in ponudnika storitev, povezanih z lepoto in dobrim počutjem, na podlagi prostega termina. Sicer pa aplikacija rešuje mnoge težave tako eni strani, kot drugi. Več (tukaj).

Patricija Srnec Petković, Na našem predavanju bomo govorili veliko natančneje o aparatu samem… Poleg tega pa bomo predstavili tudi plazmo kot najbolj inovativno storitev… Plazma je neinvazivni postopek liftinga in je ta hip najbolj iskana storitev na naših prostorih. Trenutno je izvajalcev tako v Sloveniji, kot v Evropi bolj malo. Vet (tukaj).

 

Evgen Gec – Vizažist, kozmetični svetovalec in prodajni trener. Svojo pot kot Vizažist je pričel leta 1996 v Bologni in sicer v šoli Make up For Ever. Pred tem se je vrsto let ukvarjal s prodajo pretežno v kozmetični stroki in se sčasoma na tem področju specializiral. Prodajno znanje o kozmetiki in znanje glede uporabe kozmetičnih izdelkov je do sedaj posredoval več kot 10.000 slušateljem v Sloveniji in tujini. Več (tukaj).

Mag. Jana Wahl, dr.med., spec. splošne kirurgije, MBA, je zdravnica in health coach, ki zagovarja k bolniku usmerjeno celostno obravnavo kot ključ do celovitega zdravja. Zavzema se za okolje, ki podpira ozdravitev in za razmere, v katerih so zdravniki pomembni partnerji in podporniki pacientom na poti do njihovega zdravja. Funkcionalna medicina skuša zdravje povrniti predvsem s spremembo življenjskega sloga, prehrane, telesne vadbe, usmerjeno uporabo prehranskih dopolnil in uporabo zdravil, kadar je to potrebno. Več (tukaj).

O blagovni znamki Youngblood Mineral Cosmetics (Kalifornija, 1996), katere prednost je zagotavljanje zdravih in visoko kakovostnih izdelkov ter spodbujanje žensk, da so videti in se počutijo najbolje bo predavala slovenska predstavica za Youngblood Mineral Cosmetics Lea Kern. Več (tukaj)

Slovenska vizažistka Saša Godejša, ki je svoje znanje in izkušnje nabirala na prestižni šoli v Londonu University of Arts, London Collage of Fashion in njena varovanka, mlada in kreativna Sanja Ibrčić, ki se je pred šestimi leti izobraževala o tehnikah ličenja na VIST-U v Ljubljani, kjer je večji del poučevanja potekalo ravno pod okriljem Saše Godejše bosta širili miselnost o lepoti in izražanju individualnosti s pomočjo vrhunske naravne mineralne kozmetike Youngblood Mineral Cosmetics. Več (tukaj).

Luigi Tufano, italijanski frizer z dolgoletnimi izkušnjami, specializiran  na področju striženja las. Leta 1998 odpre svoj prvi salon, kasneje se razširi po celotni Italiji , pod imenom Teorema Parruchieri, katerih je danes solastnik. Leta 2003 se začne pojavljati na različnih show-ih v Italiji in Ameriki, kjer ga tudi razglasijo za Inovativnega mladega frizerja Italije. Več (tukaj)

Di Maio Angelo je sin priznanega italijanskega frizerja Antonia di Maio. Po končanem študiju leta 1999 je svojo kariero začel v svetu frizerstva Tony & Guy v Stuttgartu, kjer je postal njihov Art Director. Več (tukaj).

Nina G. Krajnc, mediestetik specialist, vodilna predavateljica Aikon Akademije. Več (tukaj).

Dr. Slobodan Vujasinović  »Poseben interes imam za psihosomatski pristop zdravljenja kožnih (in tudi drugih) bolezni. Od leta 1985 se aktivno ukvarjam s psihosomatiko v dermatologiji in s dermatokirurgijo. Ponosen sem na svoje učitelje: pok. prof. Aleksej Kansky, pok. prof. Evgenija Cividini Stranić, pok. prof. Janez Rugelj,…. Od leta 2010 sem tudi sam kronični bolnik. Več (tukaj).

Dr. Marius Kosi, Specialist ginekologije in porodništva, akupunkturolog. Moja poklicna pot se je pričela v SB Slovenj Gradec, kjer sem se subspecialistično poglobil v konzervativno, predvsem pa operativno zdravljenje uroginekoloških bolezni in težav s popuščanjem medeničnega dna, v letih 2014 – 2015 sem bil tudi strokovni direktor bolnišnice. Več (tukaj).

Tea Brozičević, dr.med.spec. dermatologije in venerologije je vodja oddelka Poliklinike TERME v Selcah in Podružnici Rijeka. V svojih ordinacijah vas bo vselej pričakala z velikim nasmehom. Odlikuje jo predanost vsakemu pacientu in individualen pristop ter neprestano izpopolnjevanje kot tudi najnovejša tehnologija v dermatologiji. Več (tukaj).

.