dr.med. Maria Škornjak, MSC, univ. spec.

Doktorica medicine in forenzik Maria Škornjak je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Zagrebu. Po študiju medicine je končal študij forenzike, smer forenzična kemija in molekularna biologija ter specializacijo iz dermato-farmacije in medicinske kozmetologije.

Je licenciran zdravnik in mednarodni edukator za K-Surgery Medical, MCCM Medical Cosmetics, Love Cosmedical za estetsko in anti-age medicino. Njeno interesno področje je preventivno, regenerativno in anti-age medicina, pa tudi vpliv prehrane in telesne dejavnosti na nadzor procesov staranja.

Je direktor Med-Line distributerja za prsne vsadke GC Aesthetics: Euro Silicone in Nagor, Veronique desing po-kirurška medicinska oblačila, dermalna polnila Luminera derm, MCCM Medical Cosmetics, Rimos, K-Surgery Medical & Cosmeceutics, TauMed, Medixa, Love CosMedical , Clinisept plus.

Je direktor izobraževalnega centra za estetsko medicino in kozmetologijo “Med-Line Aesthetic & Skin Care Academy” v Zagrebu za zdravnike medicine in kozmetike.