Andrej Florjan dr. med. specialist otorinolaringolog

Pomlajevanje z lasto plazmo  –  dr. Andrej Florjan

Povrnitev izgubljene lastnosti kože in podkožja na popolnoma naraven način, hitro in brez izgube delovnih dni s popolnoma varno in neinvazivno metodo pomlajevanja z lastno krvno plazmo

“V kolikor želimo nekirurško pomladiti svoj obraz, imamo na voljo širok spekter storitev oziroma posegov, ki obljubljajo mladosten videz. Aplikacija botulinskega toksina ali polnil je zelo učinkovita pri prikrivanju znakov staranja, vendar je njihov učinek začasen, starostne spremembe (gube, izgubo volumna,…) pa zgolj prikrije.

Če želimo te spremembe trajno odstraniti se moramo poslužiti različnih ablativnih tehnik, ki tkivo poškodujejo ter spodbudijo obnovo (npr. laser, kemični peeling,…). Sedaj pa lahko ponudimo tudi popolnoma varno in neinvazivno metodo pomlajevanja z lastno krvno plazmo – PRP. Postopek je prenesen iz uradne, z znanostjo podprte medicine, učinki pa so dokazani s študijami. Metoda je namenjena tistim, ki ne želijo agresivnih postopkov ali ne želijo v telo vnašati farmacevtskih proizvodov. Tako lahko dejansko koži ter podkožju povrnemo izgubljene lastnosti na popolnoma naraven način, hitro in brez izgube delovnih dni.”